Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δυνατό το μουσικό μήνυμα ειρήνης για το Ναγκόρνο Καραμπάχ από την Ξάνθη

Δυνατό το μουσικό μήνυμα ειρήνης για το Ναγκόρνο Καραμπάχ από την Ξάνθη

0

Ο λαός της Ξάνθης στήριξε την Αρμένικη Κοινότητα Ξάνθης που διοργάνωσε την εκδήλωση συμπαράστασης στον αγώνα των Αρμενίων στο Αρτσάχ

Δυνατό, δυναμικό και ενωτικό ήταν το μήνυμα ειρήνης που έστειλε η Ξάνθη την Κυριακή το πρωί από την κεντρική πλατεία για την παύση των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Η πλατεία γέμισε σημαίες της Αρμενίας, του Αρτσάχ , της Ελλάδας και της Κύπρου και η μουσική των καλλιτεχνών της Ξάνθης πλημμύρισε τις καρδιές όλων που επιζητούσαν να δείξουν με την παρουσία τους τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των Αρμενίων στο Αρτσάχ.

Σε σχετική ανακοίνωσή της την ημέρα της εκδήλωση η Αρμένικη κοινότητα Ξάνθης σημείωσε: «ευχαριστούμε τους Ξανθιώτες και τις Ξανθιώτισες για την συμπαράσταση τους στον αγώνα των Αρμενίων στο Αρτσάχ. Σήμερα η κεντρική πλατεία της Ξάνθης, γεμάτη  με σημαίες της Αρμενίας, του Αρτσάχ , της Ελλάδας και της Κύπρου έστειλε το δικό της μήνυμα ειρήνης και καταδίκης αυτών που την επιβουλεύονται. Στη σημερινή συναυλία συμπαράστασης συγκεντρώθηκαν 1613 ευρώ τα οποία θα σταλούν και αυτά στον λογαριασμό της Αρμενικής πρεσβείας στην Ελλάδα ,για βοήθεια στον λαό του Αρτσάχ.

Ευχαριστούμε θερμά τις συμπατριώτισες μας Ασμίκ Μπεκλαριάν και Χριψιμέ Ντανιελιάν για την πρωτοβουλία και τους Βαγγέλη Κοντόπουλο και Μιχάλη Χατζόπουλο για την συμμετοχή».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…