Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακινητής τράκαρε με ΙΧ Ξανθιώτη μέσα στην πόλη

Διακινητής τράκαρε με ΙΧ Ξανθιώτη μέσα στην πόλη

0

Μετά από άγρια καταδίωξη  –  Μετέφερε 6 παράτυπους μετανάστες στο πορτμπαγκάζ και μπλέχτηκε στα στενά της περιοχής Ρέμβης

 

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί  – Υλικές ζημιές στο ΙΧ του συμπολίτη μας . Βγήκε σε κατάσταση σοκ

 

Νέο περιστατικό διακίνησης  παράτυπων μεταναστών συνέβη πριν λίγο στην πόλη μας που συνοδεύτηκε από καταδίωξη και ένα τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Το παράνομο όχημα συγκρούστηκε με ΙΧ που οδηγούσε συμπολίτης μας 

Ειδικότερα το ΙΧ καταδιωκόμενο από περιπολικά εισήλθε από την ανατολική πλευρά της πόλης με ιλιγγιώδη ταχύτητα  και μπλέχτηκε μέσα στο στενά του οικισμού της Ρέμβης. Στο ύψος της οδού Κανάρη και μεταξύ της οδού Παπανικολή και 28ης Οκτωβρίου και  στην προσπάθειά του να βρει διέξοδο από την 28ης Οκτωβρίου, προσέκρουσε σε ΙΧ με οδηγό έναν συμπολίτη μας. Ευτυχώς ο ίδιος δεν τραυματίστηκε αλλά το αυτοκίνητό του έχει υλικές ζημιές. Το τροχαίο είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσει το καταδιωκόμενο όχημα και να συλληφθούν ο οδηγός και ο συνοδηγός που φέρεται ως διακινητής. Μέσα στο πορτμπαγκάζ επέβαιναν 6 άνδρες νεαρής ηλικίας που δήλωσαν ότι είναι από την Συρία.

Κύμα διακίνησης παράτυπων μεταναστών

Να σημειώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό η περιοχή μας δέχεται ένα κύμα διακίνησης παράτυπων μεταναστών και περιστατικά σαν κι αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο. Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με ανησυχία το φαινόμενο καθώς πλέον τίθεται επιτακτικά θέμα δημόσιας ασφάλειας.

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…