Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συμμαχία παραγωγικών φορέων κατά του κορωνοϊού  

Συμμαχία παραγωγικών φορέων κατά του κορωνοϊού  

0

 

Νέα σύσκεψη από τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης – Όλοι δήλωσαν ότι θα βάλουν πλάτη…

 

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και στα αθλητικά σωματεία

Ευφραιμίδης VS Καραδέδο: «Προσπαθεί να ακυρώσει την προσπάθειά μας. Ο ίδιος ήταν ανύπαρκτος…»

 

 

Σε νέα σύσκεψη συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης τους παραγωγικούς φορείς αυτή τη φορά, προκειμένου να λάβουν ενημέρωση από το Συντονιστικό για την υφιστάμενη κατάσταση σε σχέση με την πανδημία και να τους ζητήσει να συνδράμουν ώστε να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού στο νομό μας και να διατηρηθούμε στο επίπεδο 2 και ει δυνατόν να πάμε στο επίπεδο 1 . Στη σύσκεψη κλήθηκαν και συμμετείχαν οι πρόεδροι του ΕΒΕ, της ΟΕΒΕ, του σωματείου των Καφέ – Μπαρ, του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και το σωματείο των Ξενοδόχων όπως επίσης και εκπρόσωποι της ΕΠΣ (ποδοσφαιρικά σωματεία)

Όλοι δήλωσαν ότι θα βάλουν πλάτη…

Τα εύσημα για την πρωτοβουλία απέδωσε στον αντιπεριφερειάρχη κ. Ευφραιμίδη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραΐτης. Μιλώντας στο «Ε» ανέφερε πως όλοι οι  παραγωγικοί φορείς θα συσπειρωθούν και θα «βάλουν πλάτη» στην προσπάθεια να καλυτερεύσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της Ξάνθης στο χάρτη επικινδυνότητας. Ο προϊστάμενος την Διεύθυνσης Υγείας κ. Τσούργιαννης προέβη σε μια αναλυτική ενημέρωση για την εικόνα των κρουσμάτων που πλέον εντοπίζονται στην πόλη και όχι στους περιφερειακούς δήμους και ειδικότερα σε σχολικές μονάδες και στο πανεπιστήμιο. Έτσι έγιναν συστάσεις από την Διεύθυνση Υγείας οι καταστηματάρχες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν προσλαμβάνουν ως προσωπικό φοιτητές και να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα: «Θα εντείνουμε την προσπάθειά μας και καλούμε όλους τους συναδέλφους μας και τους πελάτες μας να τηρούν τα μέτρα για να διατηρήσουμε το καλό επίπεδο και να πάμε και στο 1. Θα είναι καλό για την πόλη μας», επεσήμανε ο κ. Μωραΐτης.

 

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και στα αθλητικά σωματεία

Ο κ. Ευφραιμίδης κατέθεσε την πρότασή του προς την ΕΠΣ να ανασταλούν όλες οι αθλητικές διοργανώσεις και στο ποδόσφαιρα αλλά και το ίδιο για άλλα αθλήματα. Οι εκπρόσωποι δεσμεύτηκαν ότι θα του απαντήσουν.

Ευφραιμίδης VS Καραδέδο: «Προσπαθεί να ακυρώσει την προσπάθειά μας. Ο ίδιος ήταν ανύπαρκτος…»

 

Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από την σύσκεψη και την ανταπόκριση όλων εξαιρώντας μόνο τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Καραδέδο με τον οποίο είχε μια έντονη διαφωνία κατά την σύσκεψη της Δευτέρας: «Δεν θα δέχονται από κανένα να ακυρώσει την προσπάθεια που έγινε και συνεχίζεται. Κι αυτό προσπάθησε να κάνει ο κ. Καραδέδος μιλώντας συνεχώς για άτυπο συμβούλιο. Ας κάνει την αυτοκριτική του γιατί ήταν ανύπαρκτος σ’ όλη την προσπάθεια του Συντονιστικού. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά και εκείνος παίζει αποσταθεροποιητικό ρόλο», τονίζει με έμφαση ο κ. Ευφραιμίδης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…