Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Περιφερειακή Σύνθεση»: Διαμορφώσαμε και πάλι την ημερήσια διάταξη

«Περιφερειακή Σύνθεση»: Διαμορφώσαμε και πάλι την ημερήσια διάταξη

0

Για τα θέματα που ενέταξε προς συζήτηση στο αυριανό περιφερειακό συμβούλιο τοποθετείται η παράταξη με νέες αιχμές προς τη διοίκηση της Περιφέρειας

 

Για τα θέματα που ενέταξε προς συζήτηση στο αυριανό περιφερειακό συμβούλιο τοποθετείται η «Περιφερειακή Σύνθεση» απευθύνοντας νέες αιχμές προς τη διοίκηση της Περιφέρειας και κατηγορώντας την ότι εξαντλεί το συλλογικό όργανο στη διαχείριση τυπικών θεμάτων. Αναλυτικά, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης που σήμερα καλεί το σώμα να συζητήσει για διακομματική, απορρόφηση μέσω ΠΕΠ και ΟΧΕ «Εγνατία Οδός», ενίσχυση επιχειρήσεων που επλήγησαν λόγω covid-19 και ενίσχυση του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ, στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «για άλλη μία φορά, η Περιφερειακή Σύνθεση, ‘αναγκάζει’ τη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης να συζητήσει κρίσιμα θέματα, της Περιφέρειας που αφορούν την τοπική κοινωνία και για τα οποία η ίδια η διοίκηση είτε κωφεύει, είτε εθελοτυφλεί.

Δυστυχώς, και παρά το γεγονός ότι διάγουμε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο με τους επιχειρηματίες, τους εργαζόμενους και τους πολίτες εν γένει, να υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης διοικείται από μία ομάδα ανθρώπων, η οποία αδυνατεί να αφουγκραστεί τις υφιστάμενες ανάγκες και ως εκ τούτου να σταθεί αρωγός στα προβλήματα του κόσμου.

Έναν χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Διοίκησης, έχουν παρέλθει οριστικά οι όποιες δικαιολογίες και πλέον είναι πασιφανές ότι «ο βασιλιάς είναι γυμνός»! Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και εν τοις πράγμασι, αφού η διοικούσα παράταξη επιχειρώντας, ίσως, να κρύψει την ένδεια της, ‘συμπλήρωσε’ την ημερήσια διάταξη της έκτακτης Συνεδρίασης στην οποία  εμείς την αναγκάσαμε με άλλα δεκαεπτά θέματα, που όμως είναι στην πλειοψηφία τους ‘τυπικά’ (εγκρίσεις Περιβαλλοντικών όρων) και απλώς διευθετούν εκκρεμότητες.

Εμείς όμως -όπως και οι πολίτες- δεν επιθυμούμε ένα διοικητικό σχήμα που να εξαντλείται στην απλή διεκπεραίωση υποθέσεων, και να αποτελείται από ανθρώπους ουσιαστικά  αδιάφορους για όσα σημαντικά συμβαίνουν γύρω μας, σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία.

Διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις για το αν τελικά ο κος Μέτιος και οι συνεργάτες του μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Εν τούτοις, εμείς θα συνεχίσουμε να φέρνουμε όλους προ των ευθυνών τους, θέτοντας την παράταξή μας στην υπηρεσία της εξυπηρέτησης του κοινού συμφέροντος και στον αγώνα για ένα καλύτερο σήμερα και ένα πιο φωτεινό αύριο στην Περιφέρεια μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…