Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ξεκίνησε και επίσημα η εποχή Πάπας στην Ξάνθη

Ξεκίνησε και επίσημα η εποχή Πάπας στην Ξάνθη

0

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών του ΑΟΞ

Μία νέα εποχή ξεκινά και επίσημα στην αγαπημένη ομάδα της πόλης μας, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της μεταβίβασης των μετοχών της στον νέο ιδιοκτήτη Μπιλ Πάπας. Η μετάβαση ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθης μαζί με ευχαριστίες για την προηγούμενη διοίκηση των Συγγελίδη- Πανόπουλου για τα τριάντα σχεδόν χρόνια προσφορά τους.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ σε «νέα τροχιά»!

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ από την Insports ΙΚΕ στην MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ εγκαινιάζεται η νέα εποχή της αγαπημένης ομάδας των Ξανθιωτών και της Θράκης!

Η ανανεωμένη Διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί δημόσια τους κ.κ. Πανόπουλο – Συγγελίδη για την άριστη συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα. Η προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ομάδα της Ξάνθης και την ιδιαίτερη περιοχή της Θράκης από το 1991 μέχρι σήμερα, θα μείνει ανεξίτηλη στις σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου.

Με το βλέμμα στραμμένο στην άνοδο, η ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκσυγχρονίζεται, ισχυροποιείται, μεγαλώνει και εξελίσσεται. Όλοι μαζί μπαίνουμε σε μια «νέα τροχιά», όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την Τετάρτη το παιχνίδι Κυπέλλου του ΑΟΞ με τον Ιωνικό στα Πηγάδια

Στα δέκα ευρώ η τιμή των μεμονωμένων  εισιτηρίων Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στ…