Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στα Άβδηρα

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στα Άβδηρα

0

Σήμερα, η μουσική εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο Αβδήρων

 Στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, φιλοξενεί σήμερα, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στον αρχαιολογικό χώρο Αβδήρων τη μουσική εκδήλωση του συνόλου χάλκινων πνευστών και κρουστών οργάνων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Η ορχήστρα θα παρουσιάσει έργα από την Αναγεννησιακή Περίοδο ως τις μέρες μας. Η ώρα προσέλευσης του κοινού είναι 19:00 και η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση χρειάζεται προκράτηση θέσεων ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του υπουργείου πολιτισμού. Λόγω των περιορισμένων θέσεων, οι διοργανωτές καλούν  σε ακύρωση της προκράτησης σε περίπτωση μη προσέλευσης. Για όσους δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στην ηλεκτρονική διεύθυνση, μικρός αριθμός θέσεων θα διατίθενται μέχρι εξαντλήσεως στο αρχαιολογικό μουσείο Αβδήρων μόνο σήμερα το πρωί.

Πληροφορίες

Για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο απαιτείται η καταβολή του αντιτίμου του εισιτηρίου εισόδου (τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ, τιμή μειωμένου εισιτηρίου: 2 ευρώ). Ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου.

Στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του COVID-19 είναι απαραίτητη η τήρηση των ισχυόντων πρωτοκόλλων ασφαλείας. Για το λόγο αυτό είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραμένουν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση και η σταδιακή απομάκρυνση από το χώρο προς αποφυγή συγχρωτισμού.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο καφέ Ερμής θα παρουσιαστούν ποιήματα του Κώστα Ταβουλτσίδη

Σήμερα στις 19:30 – Μουσική θα παίξουν ο Αντώνης Μουσαδές και ο Γιάννης Βουλτσίδης Η…