Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Γ’ Εθνική: Στις 11 Οκτωβρίου η σέντρα

Γ’ Εθνική: Στις 11 Οκτωβρίου η σέντρα

0

Τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές στον 1ο όμιλο

Νέα παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καθώς από το αρχικό σενάριο που προέβλεπε την έναρξη στις 20 Σεπτεμβρίου, έγινε μετάθεση στις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά τελικά το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου!

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων, Παναγιώτη Δημητρίου, γίνεται προσπάθεια της Ομοσπονδίας να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα για να έχουν έσοδα οι ομάδες.

Το φινάλε του πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 18 Απριλίου. Ενώ όπως έγινε γνωστό ο 1ος όμιλος θα έχει και 4 εμβόλιμες αγωνιστικές που θα γίνουν Τετάρτη, και αυτές θα είναι οι 21 Οκτωβρίου, 18 Νοεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου και 7 Ιανουαρίου. Να σημειωθεί πως δεν έχει εκδοθεί ακόμα προκήρυξη της κατηγορίας για το πόσες ομάδες θα ανέβουν ή θα πέσουν από την κατηγορία, καθώς υπάρχει αναμονή των τελικών αποφάσεων για Super League 2.

Εντός με τον Ηρακλή ξεκινά το πρωτάθλημα ο Ορφέας Ξάνθης, αντίθετα εκτός ξεκινά το Άβατο που αγωνίζεται στο Παραλίμνιο Σερρών.

Όσον αφορά τα ξανθιώτικα ντέρμπι την 5η αγωνιστική ο Ορφέας θα αντιμετωπίσει στο ΑΟΞ τον Άρη Αβάτου, η Θαλασσιά θα υποδεχτεί στην Φελώνη τον Ορφέα ενώ την 11η αγωνιστική ο Άρης Αβάτου στο ΑΟΞ την Θαλασσιά

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…