Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επαφές αντιδημάρχων στην Αθήνα με ΥΠΕΣ, Εθνική και Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Επαφές αντιδημάρχων στην Αθήνα με ΥΠΕΣ, Εθνική και Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

0

Δέσμευση για επιπλέον χρηματοδότηση για Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και κυνοκομείο-Συζήτηση με την τράπεζα για την παραχώρηση εκτάσεων στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ

 

Στα Υπουργεία Εσωτερικών, Ψηφιακής διακυβέρνησης και στην ΕθνικήΤράπεζα, οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης κ. Γιάννης Ζερενίδης και κ. Μανώλης Φανουράκης.

Οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης κ. Μανώλης Φανουράκης και κ. Γιάννης Ζερενίδης επισκέφθηκαν το Υπουργείο Εσωτερικών όπου συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ξάνθης και αφορούν στη  διευθέτηση της ενίσχυσης του χρηματοδοτικού προγράμματος «Φιλόδημος» για την ολοκλήρωση του ταρτάν  στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης, καθώς  και τη χρηματοδότηση του  εξοπλισμού για το κυνοκομείου του Δήμου Ξάνθης.

Η συνεργασία είχε το αποτέλεσμα της άμεσης δέσμευση για επιπλέον χρηματοδότηση των προσκλήσεων.

Οι Αντιδήμαρχοι της Ξάνθης επίσης  συναντήθηκαν με τη Διοίκηση της Εθνικής  Τράπεζας όπου συζήτησαν τη δυνατότητα εξεύρεσης  τρόπου παραχώρησης των κοινόχρηστων κοινωφελών χώρων ιδιοκτησίας της, στην περιοχή της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, στο Δήμο Ξάνθης. Στόχος του Δήμου Ξάνθης είναι η αξιοποίηση των εκτάσεων αυτών για τη δημιουργία Σχολικών Μονάδων και χώρων Άθλησης.

Η δραστηριότητα των Αντιδημάρχων Ξάνθης στην Αθήνα, ολοκληρώθηκε με συνεργασία στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου συζήτησαν  προτάσεις για την ένταξη εφαρμογών «έξυπνων πόλεων», στο συνολικό σχεδιασμό του Υπουργείου για τον Δήμο Ξάνθης με γνώμονα  την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών και επισκεπτών της πόλης μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διαμορφώνοντας την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη: Συνέντευξη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δαμιανό Καγγελίδη

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Μαζί για την Αλλαγή» επισημαίνει: «Εμείς πιστεύο…