Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Βρέθηκε ο ένας από τους δράστες που έδεσαν άνδρα με καλώδια και τον έκλεψαν

Βρέθηκε ο ένας από τους δράστες που έδεσαν άνδρα με καλώδια και τον έκλεψαν

0

Η επίθεση με μαχαίρια σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή του Έβρου

 

Ταυτοποιήθηκε, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και εμπεριστατωμένων αστυνομικών ερευνών, ο ένας από τους δράστες της ληστείας, που διαπράχθηκε απογευματινές ώρες της Τετάρτης σε αγροτική περιοχή του Έβρου.

Πρόκειται για αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, όπως διακριβώθηκε ο δράστης μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, το απόγευμα της Τετάρτης, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, πλησίασαν το θύμα που βρισκόταν στο αγρόκτημά του και με την απειλή μαχαιριών τον ακινητοποίησαν και τον δέσμευσαν με καλώδια, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από την κατοχή του χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και το όχημα του, με το οποίο και διέφυγαν.

Το αφαιρεθέν όχημα εντοπίσθηκε λίγο αργότερα σε παρακείμενη περιοχή εκτός δρόμου, όπου είχε εκτραπεί.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Ο δράστης στις 30-6-2020 εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης να στερείται των απαιτούμενων εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα και έκτοτε κρατούνταν σε αστυνομική υπηρεσία, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη με σχετικό Ένταλμα Σύλληψης για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για την ταυτοποίηση και του δεύτερου δράστη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…