Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πάνω από 25.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για το Γηροκομείο στο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης

Πάνω από 25.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν για το Γηροκομείο στο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης

0

Ευχαριστίες από το Ίδρυμα για την ανταπόκριση των συλλόγων, επιχειρήσεων και συμπολιτών

 Με την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης των χρημάτων για την υποστήριξη του Γηροκομείου Ξάνθης, μέσω του Ραδιομαραθώνιου Αγάπης, που πραγματοποιήθηκε φέτος με καθυστέρηση και ειδικές συνθήκες λόγω του κορωνοϊού, η διοίκηση του Ιδρύματος δημοσιοποίησε για λόγους διαφάνειας και κατά πάγια τακτική το σύνολο των συλλόγων, επιχειρήσεων και συμπολιτών που ενίσχυσαν το Γηροκομείο της Ξάνθης.

Η διοίκηση του Ιδρύματος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες, τους εθελοντές, τους φορείς, συλλόγους, σωματεία και επιχειρήσεις της Ξανθιώτικης κοινωνίας, οι οποίοι στήριξαν το Ραδιομαραθώνιο Αγάπης 2020, σημειώνοντας : «η συμπαράσταση και η υποστήριξη, τόσο η οικονομική όσο και η  υλική και η ηθική, μας δίνει κουράγιο και ελπίδα να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, ώστε η παλαιότερη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων του Νομού μας να συνεχίσει να λειτουργεί και να αντιμετωπίσει με σθένος όλα τα προβλήματα  που ανακύπτουν.  Η αγάπη για την τρίτη ηλικία όπως αυτή εκδηλώθηκε μέσα και από την φετινή προσπάθεια ήταν εμφανέστατη, και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την ψυχή και τη δύναμη των ξανθιωτών».

Όπως επεσήμαναν οι διοργανωτές, ο Ραδιομαραθώνιος Αγάπης 2020 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και χαρακτηρίζεται  επιτυχημένος αφού συνολικά μαζεύτηκε το ποσό των 25.040,06 € σε χρήματα ενώ αξιοσημείωτες είναι και οι προσφορές σε υλικά και είδη που φέτος εκτιμήθηκαν ότι ξεπέρασαν το ποσό των 1.200,00 € σε αξία.

Σχετικά, σημειώνεται ότι: «είναι αξιοσημείωτο, ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν φέτος παρά την κρίση που βιώνουμε ήταν αυξημένα σε σχέση με το έτος 2019 όπου είχαν «μαζευτεί» συνολικά24.203,65€. Επίσης σημαντική είναι φέτος και η κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση πολλών εθελοντών. Τέλος τα λόγια και οι ευχαριστίες μας είναι λίγες όσον αφορά τις μεγάλες δωρεές των εταιριών ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ Α.Ε. και ΣΜΥΡΔΕΞ Α.Ε. όπως και της εταιρία διαχείρισης ALPHA RETAIL PARK AE-ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ».

Το ΔΣ ευχαρίστησε ακόμη όσους συνέδραμαν σε είδος, τα ΜΜΕ της περιοχής, τις επιχειρήσεις που φιλοξένησαν τους κουμπαράδες, καθώς και το σύνολο των εθελοντών χάρη στους οποίους πραγματοποιήθηκε και η φετινή διοργάνωση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…