Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το Σάββατο η μεγάλη μάχη του ΑΟΞ για την παραμονή

Το Σάββατο η μεγάλη μάχη του ΑΟΞ για την παραμονή

0

Με διαπιστευτήρια πάλι η είσοδος των ΜΜΕ

Η ΠΑΕ Ξάνθης ενημερώνει ότι για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των Play-Out, ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 19:15, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις και σε περιορισμένο αριθμό (ένας δημοσιογράφος και ένας τεχνικός ραδιοφώνου από κάθε ΜΜΕ).

Ως εκ τούτου από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση, το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους (σχετική λίστα θα υπάρχει στην είσοδο Θύρα Α με επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας). Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ με δεδομένο της μη λειτουργίας της αίθουσας Τύπου και της μεικτή ζώνη δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην της ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Μετά την λήξη του αγώνα δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν θα γίνουν δηλώσεις στη μεικτή ζώνη καθώς βάσει πρωτοκόλλου η Αίθουσα Τύπου θα παραμείνει κλειστή.

Όλοι οι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης που θα βρίσκονται στα δημοσιογραφικά θεωρεία όσο και οι φωτογράφοι στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκα και γάντια καθώς η χρήση τους είναι απαραίτητη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Αγωνίζεται σήμερα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής Συνεχίζεται με την 24η αγωνιστική το πρ…