Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νεκρός βρέθηκε διακινητής σε χαράδρα κοντά στην Εγνατία οδό Ξάνθης-Καβάλας

Νεκρός βρέθηκε διακινητής σε χαράδρα κοντά στην Εγνατία οδό Ξάνθης-Καβάλας

0

Προηγήθηκε καταδίωξη των δύο διακινητών-Μετέφεραν έντεκα μη νόμιμους μετανάστες

 Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος ενεργώντας από κοινού με αλλοδαπό συνεργό του, προωθούσε με αυτοκίνητο στο εσωτερικό της χώρας έντεκα μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, το αργά βράδυ της Παρασκευής, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, το παραπάνω όχημα με οδηγό και συνοδηγό τους δύο δράστες, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, ενώ λίγο πιο κάτω προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στη συνέχεια, οι δύο διακινητές εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν πεζή σε φυγή, κατευθυνόμενοι σε παρακείμενη δασώδη και κρημνώδη περιοχή, ενώ οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο εντόπισαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους μη νόμιμους μετανάστες.

Ακολούθησαν επιστάμενες έρευνες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό το συνοδηγό – διακινητή σε παρακείμενη χαράδρα και λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν τον οδηγό – διακινητή κοντά στον κόμβο Άγιου Σίλα.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…