Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ένα νέο κρούσμα την Κυριακή στην ΠΕ Ξάνθης

Ένα νέο κρούσμα την Κυριακή στην ΠΕ Ξάνθης

0

Εννέα συνολικά εκ των οποίων επτά εισαγόμενα

 

Εννέα νέα κρούσματα του κορωνοϊού ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΕΟΔΥ στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 3519.Εκ των συνολικών κρουσμάτων το 54.8% αφορά άνδρες, ενώ 816 (23.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1933 (54.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. από το σύνολο των κρουσμάτων επτά κρούσματα εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, ένα από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και ένα από Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Επιπλέον, 11 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 62 ετών. 5 (45.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 90.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 119 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 192 θανάτους συνολικά στη χώρα. 61 (31.8%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…