Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δεν κατάφερε παρά την αριθμητική υπεροχή η Ξάνθη να πάρει τη νίκη

Δεν κατάφερε παρά την αριθμητική υπεροχή η Ξάνθη να πάρει τη νίκη

0

Ισοπαλία και για τον Πανιώνιο στην 6η αγωνιστική

Η Ξάνθη έχασε τη χρυσή ευκαιρία να πάρει την νίκη στη Λαμία και να κάνει ένα μεγάλο βήμα παραμονής απέναντι στους βασικούς του αντιπάλους Πανιώνιο και Παναιτωλικό, παρόλο που είχε την αριθμητική υπεροχή για μία περίπου ώρα.

Το παιχνίδι που ως γνωστόν επρόκειτο να γίνει το Σάββατο και λόγω κρούσματος κορωνοϊού στην ομάδα, μετετέθη για τη Δευτέρα θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά αν η τοπική ομάδα είχε εκμεταλλευτεί την υπεροχή της μετά την αποβολή του άπειρου Βλαχομήτρου με δύο κίτρινες στο 29΄, ωστόσο η Ξάνθη δεν είχε καθαρό μυαλό και δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων.

Πολλά λάθη, προσπάθειες που έμειναν ημιτελείς, βιασύνη και κυρίως έλλειψη σχεδίου και πλάνου.

Η Ξάνθη φόρτσαρε μόνο στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης κι έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους αλλά η πίεση χρόνου οδηγούσε σε λανθασμένες επιλογές. Έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο 77ο, στο 85ο και στο 87ο  να πάρει τη νίκη.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (89′ Πλιάτσικας), Σάλιακας (58′ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (81′ Ασίγκμπα), Ρόμανιτς, Βλαχομήτρος

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (77′ Σόσα), Κασάδο, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον (62′ Τζουρίτσκοβιτς), Κοβάτσεβιτς (46′ Γκαργκαλατζίδης), Τερκί (88′ Φασίδης), Μουλέν, Φόσε (82′ Κάστρο).

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των play out

Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…