Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Καραγεωργίου: «Αν όλες οι ομάδες παίξουν ανταγωνιστικά η Ξάνθη δεν θα έχει πρόβλημα να σωθεί»

Καραγεωργίου: «Αν όλες οι ομάδες παίξουν ανταγωνιστικά η Ξάνθη δεν θα έχει πρόβλημα να σωθεί»

0
karageorgiou

Δηλώσεις του προπονητή στην ΕΡΤ μετά το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής

Ξεκάθαρα ανώτερη του Παναιτωλικού εμφανίστηκε στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ η Ξάνθη. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ ο προπονητής της ομάδας της Θράκης Νίκος Καραγεωργίου, στην επιστροφή του ως κόουτς στα Πηγάδια μετά από 7 χρόνια.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι. Ήμασταν ανώτεροι. Η αποβολή έπαιξε σπουδαίο ρόλο. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο παράγων τύχη. Έπρεπε να βάλουμε 4 με 5 γκολ, ίσως και περισσότερα. Με την τύχη ή αν θέλετε την ικανότητα του αντιπάλου να κάνει αυτήν την εκτέλεση στο φάουλ, το ματς ήρθε ισοπαλία. Και με 10 παίκτες που παίζαμε όμως, βγήκαμε μπροστά αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν πειράζει όμως. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα κινδυνεύσουμε. Μόνο ένα κακό έχουμε, ότι δεν παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι. Θα το παίξουμε Τετάρτη και αυτό μας δυσκολεύει πολύ. Βρεθήκαμε μπλεγμένοι. Μετά το αναβληθέν ίσως είμαστε και πάλι 3οι από το τέλος. Αν παιχτεί ένα πρωτάθλημα που να είναι ανταγωνιστικό, η Ξάνθη δεν θα έχει πρόβλημα. Υπάρχουν και ομάδες που δεν έχουν στόχο αλλά αν παίξουν σωστά σε όλα τους τα παιχνίδια, η Ξάνθη θα παραμείνει».

Σε ερώτηση αν είναι τελικός το ματς με τον Ατρόμητο ο Καραγεωργίου ήταν ξεκάθαρος: «Όχι, δεν είναι τελικός με τον Ατρόμητο γιατί έχουμε και άλλα παιχνίδια. Δεν τελειώνουμε αν κερδίσουμε ούτε υποβιβαζόμαστε αν χάσουμε». Τέλος, στη συνέχεια ρωτήθηκε για την μάχη ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 2η θέση, τόνισε ότι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις αλλά ειδικά για τον ΠΑΟΚ σχολίασε κάτι που έχει αντίκτυπο και στην Ξάνθη: «Αποπροσανατολίζεται ο παίκτης με τα δικαστικά. Δεν ξέρεις ποιος είναι ανώτερος».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …