Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Διαμαρτυρία της ΠΑΕ για τους 3 αγώνες σε 6 μέρες που καλείται να δώσει η ομάδα

Διαμαρτυρία της ΠΑΕ για τους 3 αγώνες σε 6 μέρες που καλείται να δώσει η ομάδα

0

Μετά τον ορισμό του εξ αναβολής παιχνιδιού με τον Ατρόμητο για αύριο

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ΠΑΕ Ξάνθης, αμέσως μετά τον ορισμό του εξ αναβολής παιχνιδιού της πρώτης αγωνιστικής των play out για αύριο Τετάρτη, τρεις μέρες μόλις μετά το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, ενώ η ομάδα έχει ν’ αντιμετωπίσει σε λίγα εικοσιτετράωρα και τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική. Η ΠΑΕ εκφράζει τον προβληματισμό της για το αν οι παίκτες θα μπορούν να ανταποκριθούν αγωνιστικά μετά από την τρίμηνη αποχή, και επίσης στηλιτεύει την στοχοποίηση της ομάδας λόγω του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση η ΠΑΕ:

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ (προπονητές, ποδοσφαιριστές και προσωπικό) θα ήθελε να θυμίσει στην ομάδα του Παναιτωλικού, αλλά και σε όλους αυτούς που εξωτερικεύουν τις απόψεις των ανθρώπων του Αγρινίου, πως σε έναν αγώνα συμμετέχουν 2 ομάδες.

Να θυμίσουμε στους αγαπητούς φίλους, συναθλητές κ.τ.λ. ότι πέρα από προπονητές, ποδοσφαιριστές, φροντιστές κ.τ.λ. είμαστε άνθρωποι που έχουμε σύζυγο, παιδιά, μητέρα, πατέρα και φίλους και συνυπάρχουμε σε μια από τις ομορφότερες και παράλληλα αδικημένες περιοχές της Ελλάδας.

Αν αυτή η τοποθέτηση μας δεν τους ενδιαφέρει ή δεν τους συγκινεί, μπορούμε να μεταφέρουμε την μεταξύ μας συνάντηση σε ένα σημείο που θα είναι πιο ασφαλές και πιο βολικό για τον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά την ανακοίνωση των επομένων αγωνιστικών Play Off/Play Out θα θέλαμε να θέσουμε τα παρακάτω ερωτήματα στην Super League, στην Υγειονομική Επιτροπή και σε όποιον εμπλέκεται για τον ορισμό των αγώνων.

Μετά από διάστημα αποχής από κάθε ποδοσφαιρική δράση για περίπου 3 μήνες λόγω της εξαιρετικά δύσκολης υγειονομικής κατάστασης, όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα απαγορευόταν η όποια μετακίνηση, πολύ περισσότερο η αθλητική, η ομάδα μας πρόκειται να παίξει σε 6 μέρες, 3 παιχνίδια.

Μάλιστα, στο τελευταίο από αυτά πρόκειται να ταξιδέψει με το λεωφορείο από την Ξάνθη στην Αθήνα θυμίζοντας σε όλους, αν δεν είναι γνωστό, ότι ο αριθμός πτήσεων είναι περιορισμένος.

Με τους αγώνες να ορίζονται Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα φανταζόμαστε ότι θα υπάρξει κάπου ένα 2ωρο ελεύθερο, έτσι ώστε να οριστεί ο αγώνας Πανιώνιος – Ξάνθη υπό φυσιολογικές συνθήκες για να υπάρχει ένα μίνιμουμ χρονικό διάστημα ξεκούρασης τους.

Επιπλέον, θέτουμε τα παρακάτω ερωτήματα και είμαστε σίγουροι πως θα λάβουμε τις απαραίτητες απαντήσεις από τους εμπλεκόμενους Φορείς.

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής μας, λόγω των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει να αντιμετωπίσει, υποστεί κάποια ιατρική «ζημιά», ποιος θα κληθεί να του εξηγήσει ότι έπρεπε να παίξει 3 αγώνες σε 6 μέρες γιατί έτσι αποφασίστηκε;

Ποιος θα κληθεί να αποζημιώσει τον ποδοσφαιριστή;

Ελπίζοντας ότι θα πάρουμε τις απαντήσεις μας σύντομα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…