Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 6 Εργάτες  για την Πυροπροστασία στον δήμο Ξάνθης

6 Εργάτες  για την Πυροπροστασία στον δήμο Ξάνθης

0
dimarxeio dec16

 

Υποβολή αιτήσεων έως και την Δευτέρα 15 Ιουνίου

 

 

Ο Δήμος Ξάνθης ανακοίνωσε την πρόσληψη έξι (6) ΥΕ Εργατών Πυροπροστασίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών.

 

Υποβολή Αιτήσεων έως και Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και ώρα 15:00.

 

 

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο 5 παρ. 2 του Ν. 2527/1997). 6

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο prosop@cityofxanthi.gr (Τμήμα Διοικητικών – Γραφείο Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού του Δήμου Ξάνθης, αρμόδιοι υπάλληλοι: Ζαρωτιάδης Παναγιώτης & Ταταρίδου Ελένη – τηλ: 25410-028398 & 25410-83240) ή αν αυτό δεν είναι εφικτό στο Δημαρχείο Ξάνθης, Πλατεία Δημοκρατίας 67132 Ξάνθη, σε κλειστό φάκελο, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της ανακοίνωσης στο πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξάνθης και συγκεκριμένα από Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 έως και Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και ώρα 15:00.

 

 

 

 

ΟΑΕΔ: Ξεκίνησε χθες η υποβολή αιτήσεων για 5.200 θέσεις εργασίας

 

 

Χθες Τρίτη 9 Ιουνίου ενεργοποιήθηκαν  5.200 νέες θέσεις εργασίας με αυξημένη επιδότηση έως 60% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους για πτυχιούχους ανέργους έως 39 ετών που θα προσληφθούν από επιχειρήσεις σε 9 κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων ηλικίας έως 39 ετών, αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης (Research and Innovation Strategies for Smart Specialization-RIS3) και παραγωγικής δραστηριότητας» αναβαθμίστηκε πρόσφατα ώστε να γίνει πιο ελκυστικό και αποτελεσματικό, στο πλαίσιο της συνεχούς αξιολόγησης και βελτίωσης των δράσεων του Οργανισμού:

Διευρύνθηκαν από 4 σε 9 οι κλάδοι έξυπνης εξειδίκευσης.

Προστέθηκαν      επιχειρήσεις      με    κύρια    δραστηριότητα     σε:   1)  Ενέργεια,

2) Βιοεπιστήμες και Υγεία – Φάρμακα, 3) Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη – Κλιματική Αλλαγή, 4) Πολιτισμός, Τουρισμός, Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες και 5) Επιστημονική Έρευνα και Ανάπτυξη, πέραν όσων δραστηριοποιούνται σε 6) Μεταποίηση – Βιομηχανία, 7) Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, 8) Υλικά – Κατασκευές και 9) Μεταφορές και Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics).

Αυξήθηκε το ποσό της επιχορήγησης από το 50% στο 60% του μηνιαίου μισθολογικού -και μη- κόστους και το ανώτατο όριο από 600 στα 700 ευρώ τον μήνα για τους κατόχους πτυχίου και από 700στα 750 ευρώ για τους κατόχους μεταπτυχιακού. Παραμένει στα 800 ευρώ το μήνα το ανώτατο όριο για τους κατόχους διδακτορικού.

Αφαιρέθηκε η τρίμηνη δέσμευση μετά τους 15 μήνες απασχόλησης.

Επίσης, στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν όσες επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους, επιθυμούν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας ειδικοτήτων Πληροφορικής.

Στην επιχορήγηση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους συμπεριλαμβάνονται και τα αντίστοιχα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, επιδόματος αδείας στον Ιδιωτικό Τομέα. Η διάρκεια της επιχορήγησης του προγράμματος παραμένει στους 15 μήνες. Ωφελούμενοι είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ, ηλικίας έως 39 ετών, απόφοιτοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr

 

 

Αιτήσεις ως τις 17 Ιουνίου για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

 

 

Οι θέσεις στην Ξάνθη: 6 θέσεις στον δήμο Αβδήρων – 6 θέσεις στον δήμο Μύκης – 5 θέσεις στον δήμο Ξάνθης

 

 

 

 Με 17 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων θα στελεχωθεί η δομή «Βοήθεια στον Σπίτι» στους δήμους Αβδήρων, Μύκης και Ξάνθης.

 

Πληροφορίες

 Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τις θέσεις των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λήγει στις 17 Ιουνίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω email στο enimerosi@asep.gr

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4): Τις εργάσιμες ημέρες Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 Τις αργίες (εξαιρουμένης της 8ης Ιουνίου)

Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει στις 18 Ιουνίου 2020 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 3 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα ενημερωθούν για την εκκίνηση της υποβολής των αιτήσεών τους με νεότερο Δελτίο Τύπου.

 

Αναλυτικά οι ειδικότητες και οι θέσεις για τους δήμους της Ξάνθης

 

Ειδικότητα Δήμος Περιφερειακή Ενότητα Αριθμός Θέσεων
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 2
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ / ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 1
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ / ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 2
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 2
ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 2

 

 

ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι δύο επόμενες προκηρύξεις

Θα προσληφθούν 1.396 υπάλληλοι

 

Δύο νέες προκηρύξεις βρίσκονται στην “πόρτα” του ΑΣΕΠ. Με τους νέους διαγωνισμούς θα προσληφθούν 1.396 μόνιμοι υπάλληλοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Πρόκειται για:

187 θέσεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

1.209 μόνιμοι στην Υγεία

Για τις 187 θέσεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συμμετέχουν πάνω από 280 τίτλοι σπουδών και διπλώματα. Ο διαγωνισμός έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται πλέον η δημοσίευση της ημερομηνίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι λιγότερο ίσα από τα υπόλοιπα

Οι μαθητές των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας εξαιρούνται από την δωρεάν μεταφορά τους προς κ…