Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας “empty chairs” συμμετέχουν εστίαση και καφέ της Ξάνθης

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας “empty chairs” συμμετέχουν εστίαση και καφέ της Ξάνθης

0

Άδεις καρέκλες στο κέντρο της πόλης για να σταλεί το μήνυμα: «η εστίαση απαιτεί-δεν επαιτεί»

 

Στην πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία «empty chairs», η οποία θα λάβει χώρα αύριο, Τετάρτη 6 Μαΐου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με εκδηλώσεις που θα υλοποιήσουν οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοί της, συμμετέχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ).

Η διαμαρτυρία αποτελεί μια συμβολική βουβή πράξη του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης και θα υλοποιηθεί από την ΠΟΕΣΕ, χωρίς την παρουσία των μελών του κλάδου.

Αίτημα της ΠΟΕΣΕ είναι η εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης.

Τα Σωματείο Επαγγελματιών με Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ξάνθης και το Σωματείο Καφέ-Μπαρ Ξάνθης, συμμετέχουν στην διαμαρτυρία και έχουν καλέσει τα μέλη τους στις 19.00 να τοποθετήσουν άδειες καρέκλες με τους λογότυπούς τους σε χαρτί, ώστε οι άδειες καρέκλες πρέπει να γεμίσουν το κέντρο της πόλης και να σταλεί το μήνυμα ότι : «η εστίαση απαιτεί-δεν επαιτεί». Στην κινητοποίηση δε θα συμμετάσχουν οι επαγγελματίες, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και γι’ αυτό θα αφήσουν τις καρέκλες τους ως σύμβολο διεκδίκησης.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν τα πρωτοβάθμια σωματεία. Στην πανελλαδική κινητοποίηση συμμετέχουν και φορείς των άλλων νομών της Θράκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές: Στο 94% το ποσοστό συμμόρφωσης των επιχειρήσεων

Εκπνέει την Τρίτη 30 Απριλίου η προθεσμία Εκπνέει στις 30 Απριλίου η προθεσμία που έχουν ο…