Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΣ Ξάνθης: Ενημερώνει τα μέλη της για την προεγγραφή στην ειδική πλατφόρμα στήριξης

ΕΠΣ Ξάνθης: Ενημερώνει τα μέλη της για την προεγγραφή στην ειδική πλατφόρμα στήριξης

0

Στα 1200-1500 ευρώ η επιχορήγηση που προβλέπεται για κάθε σωματείο

Η ΕΠΣ Ξάνθης, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τα μέλη της σχετικά με την ειδική πλατφόρμα προεγγραφής της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού, όπου θα πρέπει να καταγραφούν προκειμένου να λάβουν φέτος κρατική επιχορήγηση.

Τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία που διαθέτουν ειδική αθλητική αναγνώριση έχουν περιθώριο προεγγραφής στην ειδική πλατφόρμα έως το αργότερο την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.

Συνολικά σε επιχορηγήσεις για τα ερασιτεχνικά σωματεία όλης της χώρας, κατά συνέπεια και των ανάλογων σωματείων της Θράκης, και όλων των αθλημάτων προβλέπεται κονδύλι ύψους 18.000.000 ευρώ, με το ύψος της επιχορήγηση για τα ποδοσφαιρικά σωματεία που καταφέρουν να εγγραφούν στο μητρώο (καθώς ζητούνται πλήθος ενεργειών και εγγράφων), υπολογίζεται στα 1200-1500 ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει ότι μετά από σχετική αλληλογραφία που υπήρχε ανάμεσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ότι άνοιξε η πλατφόρμα που δημιούργησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων».

Τα ερασιτεχνικά σωματεία που διαθέτουν ειδική αθλητική αναγνώριση της Γ.Γ.Α. θα πρέπει, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, να επισκεφθούν την πλατφόρμα που δημιούργησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για να προεγγραφούν και να ενταχθούν στα σχεδιαζόμενα από την κυβέρνηση μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Για την έναρξη της διαδικασίας προεγγραφής, τα σωματεία θα πρέπει να επισκεφθούν το link www.gga.gov.gr/mitroo, εισερχόμενα με τον μοναδικό κωδικό μητρώου της ΓΓΑ και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που εμφανίζονται.

Ο νόμιμος εκπρόσωπός του σωματείου θα έχει τη δυνατότητα να εισέλθει στην πλατφόρμα και να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία, τα οποία και αφορούν ενδεικτικά τις εξής ενότητες: Στοιχεία φορέα, Αθλητές, Προπονητές, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Αθλητική Δραστηριότητα, Οικονομικά και Φορολογικά στοιχεία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …