Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Πράσινο φως» για έργα οδοποιίας 2,1 εκ. ευρώ στον Κένταυρο

«Πράσινο φως» για έργα οδοποιίας 2,1 εκ. ευρώ στον Κένταυρο

0

Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου Μύκης και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

 Ο Δήμαρχος Μύκης με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε ότι, το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του στις 6/4/2020 εξέδωσε την υπ αρ. 254/2020 ΠΡΑΞΗ, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μύκης και του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την υλοποίηση του έργου «ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΗΣ», συνολικού προϋπολογισμού 2.100.000,00 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων.

Όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή: «στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  και αφού υπογραφτεί η Προγραμματική Σύμβαση θα γίνει και η δημοπράτηση του έργου το όποιο αποτελεί πολύ σημαντική παρέμβαση στις οδικές υποδομές του Δήμου Μύκης, προς όφελος των κάτοικων και των επισκεπτών της περιοχής μας. Οι προσπάθειες μας απέδωσαν και το έργο πολύ σύντομα θα αποτελεί ευχάριστη πραγματικότητα για την περιοχή μας και θα αποδοθεί στους κατοίκους προς διευκόλυνση των συνθηκών κυκλοφορίας τους».

Για την εξέλιξη αυτή ο δήμαρχος Ριτβάν Ντελή Χουσεΐν ευχαρίστησε «τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή καθώς και τα στελέχη του Υπουργείου για την  συνεισφορά τους στην ολοκλήρωση των διαδικασιών αναφορικά με την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Μέτιο Χρήστο που αποτέλεσε πολύτιμο συμπαραστάτη του Δήμου Μύκης στην προώθηση της υλοποίησης του έργου, καθώς και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μύκης, την Προϊσταμένη κ. Κούτσικου Ιωάννα, Πολιτικό Μηχανικό και την κ. Πλουμιστού Δήμητρα, Πολιτικό Μηχανικό για την ωρίμαση και ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών και αδειοδοτήσεων του έργου της οδοποιίας  Κενταύρου».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άσκηση Defender Europe 2021: Νέα μηνύματα στρατηγικής συνεργασίας από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης  

Παρών ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ Τη στρατηγική δέσμευση των Ηνωμένων Πολι…