Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Φροντίστε νωρίς για τις παραγγελίες του πασχαλινού τραπεζιού

Φροντίστε νωρίς για τις παραγγελίες του πασχαλινού τραπεζιού

0

Επάρκεια κρεάτων εκτιμά ότι θα έχει η τοπική αγορά, ο πρόεδρος των κρεοπωλών Ξάνθης Γ. Μπατζακίδης

 Μεγάλο το πλήγμα του κορωνοϊού για τα κρεοπωλεία

Μπορεί το πασχαλινό τραπέζι να μην περιλαμβάνει φέτος οβελία, πολλούς φίλους και συγγενείς, ωστόσο κανείς δε λέει ότι πρέπει να λείπουν οι παραδοσιακές λιχουδιές και συνταγές του Πάσχα.

Ο πρόεδρος των κρεοπωλών Ξάνθης Γιώργος Μπατζακίδης, εξηγεί ότι ο κορωνοϊός και τα μέτρα περιορισμού πλήττουν σημαντικά την αγορά του κρέατος που υπό άλλες συνθήκες τις μέρες αυτές βιώνουν τη δική τους «ανάσταση»

Ξεκίνησαν οι προμήθειες των κρεοπωλείων

Βέβαια, όπως προσθέτει η Δημοτική Αγορά τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει ούτως ή άλλως υποστεί μεγάλη ζημία λόγω της στροφής του κόσμου στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, απ’ όπου επιλέγει να κάνει το σύνολο των αγορών του.

Αν και εκτιμά ότι, δε θα υπάρξουν ελλείψεις στην αγορά του κρέατος συστήνει στους καταναλωτές να κάνουν από νωρίς τις παραγγελίες τους στα κρεοπωλεία, ώστε να διασφαλίσουν τις ποσότητες που θέλουν και παράλληλα να αποφευχθεί συνωστισμός.

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι η μεγάλη πλειονότητα των κρεοπωλείων της Ξάνθης διαθέτει πλέον υπηρεσία delivery, οπότε οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, παραμένοντας σπίτι και αποφεύγοντας την πολυκοσμία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…