Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παρατείνεται η αναστολή των επισκεπτηρίων στο Γηροκομείο

Παρατείνεται η αναστολή των επισκεπτηρίων στο Γηροκομείο

0

Προληπτικά έως τις 8 Μαΐου

Παρατείνεται η αναστολή της λειτουργίας του ωραρίου όλων των επισκεπτηρίων του Γηροκομείο έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020. Η Διοίκηση του Ιδρύματος επισημαίνει ότι τα μέτρα είναι προληπτικά και επικουρικά σε σχέση και με τις ανακοινώσεις και υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, προκειμένου να θωρακιστεί υγειονομικά το γηροκομείο.

Οι συγγενείς των παππούδων και των γιαγιάδων που φιλοξενούνται μπορούν να συνεχίσουν να ενημερώνονται και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2541023114 από τις 10:00πμ έως τις 14:30μμ και από τις 17:00μμ έως τις 18:30μμ.

Επίσης, επισημαίνεται ότι εάν σε κάποια περίπτωση κριθεί από την ιατρική και νοσηλευτική υπηρεσία σε συνεργασία και εισήγηση της ψυχολόγου του ιδρύματος, ότι πρέπει να υπάρχει μεμονωμένη επίσκεψη συγγενή για καθαρά υποστηρικτικούς ψυχολογικούς λόγους σε φιλοξενούμενο ηλικιωμένο, τότε αυτή θα πραγματοποιηθεί με όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας που τηρούνται.

«Επισημαίνουμε ξανά ότι τα μέτρα είναι καθαρά προληπτικά και όχι κατασταλτικά διότι έχουμε να προστατεύσουμε εβδομήντα τέσσερις (74) ηλικιωμένους και τριάντα δύο (34) εργαζομένους με τις οικογένειές τους», σημειώνει ο πρόεδρος Γ. Παπαχρόνης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μονοψήφιος μετά από καιρό ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ξάνθη

Εφτά τα νέα κρούσματα στο νομό μας, 28 συνολικά στην ΑΜΘ   Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα ν…