Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Απαντά στην επίθεση ΣΥΡΙΖΑ ο Σπύρος Τσιλιγγίρης

Απαντά στην επίθεση ΣΥΡΙΖΑ ο Σπύρος Τσιλιγγίρης

0

«Κάθε μου ενέργεια εναρμονίζεται με τις προσπάθειες της Κυβέρνησης και βασίζεται πάντα στους όρους της διαφάνειας και της αξιοκρατίας»

Δεν άφησε ασχολίαστη την επίθεση από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει σήμερα χώρος για μικροπολιτική, αλλά μετά θα δοθούν όλες οι απαντήσεις. Στη δήλωσή του σημειώνει: «οι μέρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες και απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Η πανδημία που μαστίζει την χώρα, η σημασία της ανθρώπινης ζωής, οι παράπλευρες οικονομικές συνέπειες για κάθε ελληνικό νοικοκυριό και η ανάγκη σχεδιασμού για την επόμενη μέρα, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο να ασχοληθούμε με τίποτε άλλο παρά μόνο με την προσπάθεια για το γενικό καλό.

Σε αυτές τις κρίσιμες για την χώρα στιγμές, οι τακτικές μικροπολιτικής και τα κακόβουλα δημοσιεύματα που αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Όλοι αυτοί που λασπολογούν θα λάβουν τις απαντήσεις τους όταν περάσουμε αυτόν τον δύσκολο σκόπελο. Προς το παρόν, ας μείνουμε συγκεντρωμένοι στον κοινό σκοπό.

Θέλω όμως να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι κάθε μου ενέργεια εναρμονίζεται με τις προσπάθειες της Κυβέρνησης και βασίζεται πάντα στους όρους της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.

Εύχομαι σε όλους Υγεία.

Προσέχουμε τους εαυτούς μας γιατί έτσι Προστατεύουμε τους γύρω μας.

Μένουμε Σπίτι».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κικίλιας: «Δύσκολη η φετινή αντιπυρική περίοδος, θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι»

Ο κ. Κικίλιας παρουσίασε αναλυτικά τους τέσσερις άξονες του προγράμματος ΑΙΓΙΣ και τι αυτό…