Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο Β. Κικίλιας

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο Β. Κικίλιας

0

Ο Υπουργός Υγείας διαπίστωσε ετοιμότητα. Δήλωσε: «οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι κρίσιμες και πρέπει όλοι να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη»

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε χθες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος διαπίστωσε ετοιμότητα και υπευθυνότητα.

Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον  διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης Δημήτρη Τσαλικάκη και τον Διοικητή του ΠΓΝΑ Βαγγέλη Ρούφο, ξεναγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς και στο isobox, που τοποθετήθηκε έξω από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, και το οποίο  λειτουργεί ως σημείο αναμονής ύποπτων κρουσμάτων, προκειμένου οι πιθανότατα ασθενείς πολίτες να μην εισέρχονται αμέσως στους χώρους του Νοσοκομείου.

Στις δηλώσεις του ο κ. Κικίλιας σημείωσε: «Επισκέφθηκα το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και είδα από κοντά, πώς εφαρμόζονται στην πράξη οι κανόνες και τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια γιατρών, νοσηλευτών, παραϊατρικού προσωπικού και, κυρίως, των πολιτών. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελο Ρούφο, τον Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρη Τσαλικάκη, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, όλο το προσωπικό, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν. Θέλω να επαναλάβω, ότι οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι κρίσιμες και πρέπει όλοι να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη. Να προσέξουμε τους εαυτούς μας, να προσέξουμε τις οικογένειές μας, κυρίως να προσέξουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που κινδυνεύουν από αυτή την κρίση της Δημόσιας Υγείας. Και βέβαια, θέλω να τονίσω ότι ο νομός Έβρου, αυτή η ακριτική περιοχή, έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία για εμάς. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο βρίσκομαι σήμερα εδώ. Καταλαβαίνουμε ότι ο Έβρος αντιμετωπίζει δύο κρίσεις μαζί. Όλη η Ελλάδα το αναγνωρίζει, συμπάσχει μαζί σας και στηρίζει την προσπάθειά σας.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…