Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παρέμβαση από την «Αγάπη για την Ξάνθη μας» για το μεταναστευτικό

Παρέμβαση από την «Αγάπη για την Ξάνθη μας» για το μεταναστευτικό

0

Υψηλό το φρόνημα των Ελλήνων, επικίνδυνη η πολιτική της Τουρκίας, άοσμη και νωχελική η αντίδραση της ΕΕ

Σε παρέμβαση για τις εξελίξεις στα σύνορα προχώρησε η δημοτική παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας», στηλιτεύοντας τη στάση της Τουρκίας στην εργαλειοποίηση της δυστυχίας των ανθρώπων και χαρακτηρίζοντας υποκριτική και άοσμη την αντίδραση της ΕΕ. Οι έξι σύμβουλοι της παράταξης στην ανακοίνωσή τους υπό τον τίτλο «Είμαστε Ελλάδα» αναφέρουν: «το καθεστώς Ερντογάν δίδει όλες του τις δυνάμεις  στη  συστηματική προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας και αλλοίωσης των πραγματικών γεγονότων όπως αυτά συμβαίνουν στα σύνορα της γείτονος χώρας με την πατρίδα μας. Προσπαθεί  να καταστήσει την Ελλάδα  υπεύθυνη για το πρόβλημα του μεταναστευτικού, το οποίο εν πολλοίς προκαλεί το ίδιο καθεστώς του Ερντογάν εκμεταλλευόμενο το δράμα χιλιάδων εξαθλιωμένων  ανθρώπων προερχόμενων από διάφορες χώρες της Αφρικής και της Ασίας οι οποίοι προσπαθούν να φθάσουν στην Ευρώπη.

Είναι πλέον πασιφανές για το ποιος εργαλειοποιεί την δυστυχία χιλιάδων ανθρώπων, για το ποιος υποκινεί τις μετακινήσεις πληθυσμών στην Ελλάδα, και γιατί.  Στα σύνορα, λοιπόν, παίζεται η ύπαρξή μας, και καλούμαστε να την υπερασπίσουμε…

Αυτές τις ώρες η σκέψη μας είναι πρωτίστως στους προασπιστές της ελληνικής κυριαρχίας και στους ακρίτες μας που είναι νυχθημερόν στο πλάι τους. Όσοι έχουν αποσταλεί τεχνηέντως να επιβουλευτούν την Ελευθερία της Ελλάδας, θα βρουν απέναντί τους τις διαχρονικές αρετές που ως κόρη οφθαλμού διεφύλαξε το Έθνος μας. Ο ελληνικός λαός σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του επέδειξε ενότητα, ομοψυχία, και απαράμιλλη αυταπάρνηση.

Μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, κάποιοι – ευτυχώς λίγοι –  αποπειρώνται να διαστρέψουν την αλήθεια, παρουσιάζοντας τον αγώνα προάσπισης των ελληνικών εδαφών ως δήθεν έλλειψη φίλοικτων συναισθημάτων προς συνανθρώπους χρήζοντες βοηθείας.

Από την ακριτική Ξάνθη, όπου αρχίζει η Θράκη, δηλώνουμε το υψηλό μας φρόνημα μπροστά στον εθνικό αυτό κίνδυνο, που προέρχεται με προεξάρχουσα ευθύνη της γείτονος χώρας Τουρκίας,  την άοσμη, νωχελική και εν πολλοίς υποκριτική αντίδραση  της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και τη στάση Πόντιου Πιλάτου του ΟΗΕ.

Είμαστε Ελλάδα!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην οικονομική επιτροπή οι απολογισμοί των σχολικών εφορειών του δήμου Ξάνθης

Δύο δικαστικές υποθέσεις στη σημερινή συνεδρίαση  Σήμερα, Τρίτη 2 Μαρτίου στις 9.30 συνεδρ…