Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα «Φρούριο» το Νοσοκομείο Ξάνθης θωρακίζεται ενάντια στον κορωνοϊό

«Φρούριο» το Νοσοκομείο Ξάνθης θωρακίζεται ενάντια στον κορωνοϊό

0
nosokomeio xanthis

Αναβλήθηκαν και τα προγραμματισμένα τακτικά ιατρεία, καθώς και οι προληπτικές εξετάσεις

 Πλήρης έλεγχος 24 ωρών και έγκριση για την είσοδο στο ίδρυμα

Σε νέα όλο και πιο εντατικά προληπτικά μέτρα προχώρησε το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, επιδιώκοντας να θωρακίσει πλήρως το ίδρυμα από τη διάδοση του κορωνοϊού. Όπως ανακοίνωσε, από τη Δευτέρα αναβλήθηκαν όλα τα προγραμματισμένα τακτικά ιατρεία (πρωινά και απογευματινά) και οι προληπτικές εξετάσεις, μέχρι νεοτέρας.

Από την πλευρά του Νοσοκομείου, γίνεται για ακόμη μια φορά έκκληση προς του πολίτες, που δεν ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και έχουν ήπια συμπτώματα ίωσης, να μην προσέρχονται στο Νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστούν για τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2.

Όσοι έχουν ήπια συμπτωματολογία ή αναζητούν γενικές πληροφορίες για τον νέο κορωνοϊό, να μην καλούν τον ΕΟΔΥ, αλλά να απευθύνονται στον προσωπικό τους γιατρό ή στην ιστοσελίδα  https://eody.gov.gr/

Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης: «θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Νοσοκομείο Ξάνθης με τάχιστο προγραμματισμό αλλά και δραστικές παρεμβάσεις της Διοίκησης αλλά και όλου του προσωπικού (Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού) που εργάζεται νυχθημερόν, έχει ήδη προβεί σε αναδιοργάνωση όλης της λειτουργίας του ώστε να ανταπεξέλθει με επιτυχία την αντιμετώπιση αυτού του πρωτοφανούς φαινομένου με τις ακόλουθες ενέργειες:

-Έχει περιοριστεί η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου με μόνη είσοδο τη Κεντρική πύλη.

– Έχει ήδη εγκατασταθεί επιπλέον προσωπικό φύλαξης σε 24ωρη βάση.

– Ο έλεγχος στη Πύλη είναι αυστηρός για τους εισερχόμενους και μόνο μετά από έλεγχο θα δίνεται η έγκριση για είσοδο των ενδιαφερομένων.

– Ακολουθούνται αυστηρά όλες οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και γίνονται άμεσα οι απαραίτητες αλλαγές.

Θα θέλαμε ως Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης να δηλώσουμε σε όλους τους τόνους ότι, πρέπει οι πολίτες να προσαρμόζονται στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και προσωπικής υγιεινής και προφύλαξης και κυρίως να ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές η Ατομική Ευθύνη είναι το μόνο μας όπλο ενάντια στο Κορωνοϊό».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

67 νέα κρούσματα στην Ξάνθη

337 συνολικά στην ΑΜΘ. Πάνω από 80 τα κρούσματα σε Δράμα και Έβρο   Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε…