Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Δωρεά έξι κρεβατιών εντατικής θεραπείας από τη ΣΜΥΡΔΕΞ στο Νοσοκομείο

Δωρεά έξι κρεβατιών εντατικής θεραπείας από τη ΣΜΥΡΔΕΞ στο Νοσοκομείο

0

Ανταποκρίθηκε η εταιρεία στις εκκλήσεις του Ιδρύματος για υλικοτεχνική υποστήριξη

 Σε πολύτιμη δωρεάν έξι κρεβατιών εντατικής θεραπείας προς το Νοσοκομείο Ξάνθης προχώρησε η ξανθιώτικη εταιρία Smirdex S.A. Coated Abrasives Industry, ώστε να συνεισφέρει στην ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Ιδρύματος στην κρίσιμη συγκυρία που διέρχεται. Το Νοσοκομείο Ξάνθης ενημερώνοντας και ευχαριστώντας στην ανακοίνωσή του επεσήμανε: «το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης στα πλαίσια αναδιοργάνωσης των υποδομών του εξαιτίας του covid-19 και κυρίως λόγω της επέκτασης κλινών Εντατικής Θεραπείας, έχει ανάγκη από απαραίτητο εξοπλισμό που θα θωρακίσει αποτελεσματικά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει όλο το προσωπικό, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό ενάντια στο φονικό ιό, λειτουργώντας σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

Στις εκκλήσεις μας για υλικοτεχνική υποστήριξη ανταποκρίθηκε άμεσα η εταιρία Smirdex S.A. Coated Abrasives Industry και η Διευθύνων Σύμβουλος κα Κατερίνα Τοπούζογλου, που με την πολύτιμη δωρεά τους εξοπλίζουν το Νοσοκομείο μας με 6 ειδικά κρεβάτια εντατικής θεραπείας, αξίας 18.000€.

Θα θέλαμε ως Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για τη πολύτιμη συνεισφορά τους και ελπίζουμε το παράδειγμά τους να βρει μιμητές.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΔΕ ΞΕΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκλωβισμένος στην εσωστρέφεια ο εμπορικός κόσμος της πόλης

Καμιά ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για να ζωντανέψει η αγορά που παρουσιάζει εικόνα μι…