Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αύριο η εκδίκαση της έφεσης της Ξάνθης

Αύριο η εκδίκαση της έφεσης της Ξάνθης

0

Προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Superleague

Η έφεση που κατέθεσε η Ξάνθη τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, για την τιμωρία του -12 για τη μετοχική της σύνθεση και την πολυϊδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ, θα εκδικαστεί στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, αύριο Πέμπτη 12/3, στις 18.00, την ίδια μέρα που έχει προσδιοριστεί και η έφεση του «Δικέφαλου» για την αφαίρεση επτά βαθμών για την πολυιδιοκτησία.

Κατά συνέπεια παίρνει αναβολή μίας εβδομάδας η έναρξη των πλέι άουτ, που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 14-15/3 καθώς, ακόμη και να εκδοθούν αποφάσεις αυθημερόν από την Επιτροπή Εφέσεων (κάτι που θεωρείται απίθανο), θα πρέπει στη συνέχεια να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, να επικυρώσει τη βαθμολογία για τις θέσεις 7-14, να κάνει κλήρωση, να οριστούν διαιτητές κλπ.

Τα πλέι άουτ λοιπόν, θα αρχίσουν, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, το Σαββατοκύριακο 21-22/3.

Προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Superleague – Ζητά τον υποβιβασμό Ξάνθης και  ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να αποβληθούν από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, αναφορικά με την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια κατά της απόφασης της ΕΕΑ για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

  1. Προσφυγή -αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά του Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» (SUPERLEAGUE), για την ακύρωση «της από 25/02/2020 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου (ΔΣ/SL) αναφορικά με την απόρριψη α) της υπ΄αριθ.πρωτ.SL:1412/17.02.2020 καταγγελίας κατά της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενώπιον του ΔΣ/ SL,και β) της υπ΄αριθ. πρωτ, ΠΕ/ SL1:1413/17.02.2020 καταγγελίας κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον του ΔΣ/ SL,(αριθ. πρωτ. ΠΑΕ:911/17.02.2020 ), για παραβίαση του άρθρου 35 του ΚΑΠ («Επίλυση Αθλητικών Διαφορών»)
  2. Πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ υπέρ 1) του Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΕΝΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» 2) της από 25/02/2020 απόφασης του ΔΣ της «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ» με την οποία απορρίφθηκε η υπ άρ. πρωτ.ΣΛ 1412/17-02-2020 καταγγελία κατά του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ» για παραβίαση του άρθρου 35 του ΚΑΠ («Επίλυση Αθλητικών Διαφορών») και κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία « ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ»

3. Πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέρ 1) του αστικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΝΑ-ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» 2) της από 26/02/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου(Δ.Σ./SL) αναφορικά με την απόρριψη α) της με αριθμ. πρωτ. SL 1412/17-02-2020 καταγγελίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ ενώπιον του Δ.Σ./SL και β) της με αριθμ. πρωτ. SL1413/17.02.2020 καταγγελίας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώπιον του Δ.Σ./SL και κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία « ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…