Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 15 μαθήτριες του 5ου Γυμνασίου προσφέρουν αγάπη με τα μαλλιά τους

15 μαθήτριες του 5ου Γυμνασίου προσφέρουν αγάπη με τα μαλλιά τους

0

Σε συνεργασία με το «Άλμα Ζωής» και την ομάδα «Κομμωτές της καρδιάς» το σχολείο συμμετείχε στη συγκέντρωση μαλλιών για την κατασκευή περουκών

 Μεγάλος ενθουσιασμός και χαμόγελο για τη συμμετοχή σε μία κίνηση αλληλεγγύης και αρωγής στον συνάνθρωπο

Το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης και ο οργανισμός «Άλμα Ζωής» ένωσαν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους για πολύ καλό σκοπό. 15 μαθήτριες του σχολείου με την παρότρυνση και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Μ. Λαδιά και Σ. Μακρή έκοψαν και πρόσφεραν τα μαλλιά τους προκειμένου να αποτελέσουν τη βάση για την κατασκευή περουκών για γυναίκες που έχουν χάσει τα μαλλιά τους λόγω πολύ σοβαρών ασθενειών. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε η ομάδα «Κομμωτές της καρδιάς» που με τα μέλη της εθελοντικά περιποιήθηκαν και έκοψαν με προσοχή τα μαλλιά των μαθητριών. Η χαρά και ο ενθουσιασμός των μαθητριών αποτυπώθηκε στο χαμόγελα που σκόρπισαν σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Φυσικά, το ραντεβού των δύο πλευρών ανανεώθηκε  για την επόμενη χρονιά για την οποία ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από άλλες μαθήτριες, για να συνεχίσουν αυτή την πολύ όμορφη εθελοντική δράση προσφοράς. Άλλωστε, τα μηνύματα ζωής που εξάγονται από τέτοιου είδους βιωματικές δράσεις αποτελούν οδηγό για ένα σύγχρονο, ανοιχτό σχολείο προσφοράς και εθελοντισμού, όπως είναι το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λάδι με το …σταγονόμετρο για  φέτος!  

Στα ύψη οι τιμές – Έως και τριπλάσιες από πέρσι – Μειωμένη παραγωγή λόγω καιρικών συ…