Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Το σαββατοκύριακο η συναυλία «δυο φτερά ν’ ανοίγεις φως μου»

Το σαββατοκύριακο η συναυλία «δυο φτερά ν’ ανοίγεις φως μου»

0

Η Καίτη Κουλλιά και ο Γιώργος Φραντζολάς συντροφεύουν μουσικά τις ξεχωριστές βραδιές στο Σπίτι πολιτισμού της ΦΕΞ

 Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, στις 9 το βράδυ και στο Σπίτι πολιτισμού της ΦΕΞ οι βραδιές είναι αφιερωμένες στη συναυλία «δυο φτερά ν’ ανοίγεις φως μου».

Ο Γιώργος Φραντζολάς και η Καίτη Κουλλιά ανταμώνουν στο Σπίτι πολιτισμού της ΦΕΞ και μας θυμίζουν τραγούδια από την εικοσάχρονη συνεργασία τους: Ωκεανός, Έλα Κασπέντα, Φιλί της τριανταφυλλιάς κ.α., καθώς και τραγούδια από το παιδικό μουσικοθεατρικό «Με τον Αίσωπο εκδρομή». Το πρόγραμμα θα διανθίσουν ακόμη παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Γιώργου Φραντζολά.

«Στη συναυλία του Ορφέα Περίδη συμμετείχε και η Καίτη Κουλλιά από την Κάλυμνο. Η φωνή της στα χρώματα της Μαρίζας Κωχ και της Φλέρυς Νταντωνάκη». Αυτή η μικρούλα αναφορά στο περιοδικό ΔΙΦΩΝΟ, το 1995, ήταν αρκετή για να αναζητήσει ο Γιώργος Φραντζολάς την Καίτη Κουλλιά και να ξεκινήσουν μαζί μια δημιουργική συνεργασία που συνεχίζει να δίνει καρπούς μέχρι σήμερα. Στο πλάι τους οι συνεργάτες του θρακιώτη δημιουργού: Μάριος Βλάχος, τραγούδι και κιθάρα, Τάσος Καπζάλας, φλάουτο και σαξόφωνα, και Ιάσων Καπζάλας στα κρουστά. Πληροφορίες – κρατήσεις Θέσεων για την συναυλία στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης (5€ με κρασί) οικονομική ενίσχυση του Μουσείου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

1821:Η Ελληνική Επανάσταση στη Θράκη και η αναμονή ενός αιώνα για την ελευθερία

Το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης έχει καταρτίσει ένα πλάνο τεσσάρων δράσεων για την ε…