Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τελετή παράδοσης-παραλαβής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ΠΑΜΘ

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ΠΑΜΘ

0

Αναμνηστική πλακέτα προσέφερε στον απερχόμενο διευθυντή Ν. Μενεξίδη ο διάδοχός του Π. Συριτούδης

 Παρούσες οι τοπικές αρχές στην τελετή

Την Τρίτη, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης στο πλαίσιο της τελετής ανέλαβε τα καθήκοντα του από τον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Αντιστράτηγο ε.ο.θ. Νικόλαο Μενεξίδη.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής και Διοικητής της 29ης Ταξιαρχίας (ΠΖ), Ταξίαρχος Λεωνίδας Γιοβάνης, εκπρόσωπος του Διοικητή της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (ΧΧΙ ΤΘΤ) και εκπρόσωπος του Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επιπλέον, παρέστησαν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων, εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων και των Ενώσεων Αποστράτων της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, Απόστρατοι Αξιωματικοί του Σώματος, Αξιωματικοί και λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής, καθώς επίσης συγγενείς και φίλοι του νέου και του απερχόμενου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στο πλαίσιο της τελετής παραδίδων και παραλαβών πραγματοποίησαν συνοπτικές ομιλίες.

Ακολούθως, ο κ. Συριτούδης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον απερχόμενο διευθυντή, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του πολύπλευρου, ουσιαστικού και αποτελεσματικού έργου που επιτέλεσε, τα τελευταία πέντε χρόνια, στην ΠΑΜΘ, όπως σημείωσε.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής και Διοικητής της 29ης Ταξιαρχίας (ΠΖ), Ταξίαρχος Λεωνίδας Γιοβάνης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τέλος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Πανταζής εκπροσωπώντας το προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΠΑΜΘ, προσέφερε συμβολικό δώρο κ. Μενεξίδη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…