Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γιόρτασαν και με την ψυχή τους και φέτος οι κυνηγοί

Γιόρτασαν και με την ψυχή τους και φέτος οι κυνηγοί

0

Πλήθος κόσμου στον ετήσιο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης. Απολογισμός δράσεων και ευχαριστίες από τον πρόεδρο Λ. Σερραίο

 Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους ο Μ. Αμοιρίδης, ο Α. Κολώνιας και ο Σ. Γαλανόπουλος. Τιμήθηκαν ο Χ. Γκιαουράκης και δύο υπερήλικα μέλη του συλλόγου

Και φέτος με επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης προσφέροντας άφθονο γλέντι και πλούσια δώρα στα μέλη του.

Οι κυνηγοί με τις οικογένειες και τους φίλους τους, έδωσαν βροντερό «παρών» και γλέντησαν με την καρδιά τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Βουλευτής Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ κ. Μπαράν Μπουρχάν, ο Αντιπεριφερειάρχης  Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γαλανόπουλος Δημήτριος, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ο Δήμαρχος Αβδήρων κ.  Γιώργος Τσιτιρίδης, οι Αστυνομικοί Διευθυντές Ξάνθης Πασχάλης Γιώρης και Κωνσταντίνος Χατζησταμάτης και οι εκπρόσωποι του Δασαρχείου Ξάνθης.

Επίσης  λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεων, απέστειλαν μήνυμα στήριξης των προσπαθειών και ενεργειών του Συλλόγου, ο Βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ κ. Σπύρος Τσιλλιγίρης  καθώς και ο  ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Νικόλαος Ευφραιμίδης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους  για την στήριξη τους στον Σύλλογο και την αναγνώριση των προσπαθειών που τόσα χρόνια καταβάλλονται για την προστασία του Ελεύθερου Παραδοσιακού Κυνηγιού.

Αφού ο Πρόεδρος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  αναφέρθηκε στους σκοπούς, στις δράσεις  και το έργο του Συλλόγου.

Στην συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στον Σύλλογο στους : Περιφερειακό Σύμβουλο Μιχάλη Αμοιρίδη, στον Αρχιτέκτονα Άγγελο Κολώνια και στον  Σπύρο Γαλανόπουλο , καθώς και στον Στρατιωτικό και μέλος του Συλλόγου Χρήστο Γκιαουράκη για την αξιέπαινη πράξη του να σώσει έναν συμπολίτη μας από βέβαιο θάνατο.

Επίσης, τιμητικοί έπαινοι, απονεμήθηκαν  και σε δύο υπερήλικες κυνηγούς  τους κυρίους Τσολιά Κωνσταντίνο και Καρακάση Ιωάννη , τους οποίους παρέλαβαν μέσω των συγγενικών τους προσώπων.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τον χαιρετισμό τους, οι επίσημοι προσκεκλημένοι  μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το έργο  του συλλόγου και δεσμεύτηκαν για την πλήρη και έμπρακτη στήριξη τους. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ  ευχαρίστησαν επίσης, τους χορηγούς και τους δωροθέτες για την στήριξη τους στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία χορός μας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …