Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Συναυλία Les Au Revoir και Underhill West με τη Νίνα Μαζάνη στην πλατεία

Συναυλία Les Au Revoir και Underhill West με τη Νίνα Μαζάνη στην πλατεία

0

Το απόγευμα της Παρασκευής

Το απόγευμα της Παρασκευής, το ξανθιώτικο καρναβάλι υποδέχεται στην κεντρική πλατεία τη μουσική μπάντα Les Au Revoir στις 7 μμ, ενώ στις 9 μμ έρχονται οι Underhill West με την Νίνα Μαζάνη.

-Οι Les Au Revoir είναι η τελευταία κλεφτή ματιά μετά από ένα αποχαιρετισμό και έρχονται να ντύσουν με μελωδίες όλα αυτά τα συναισθήματα, τις σκέψεις και καταστάσεις που πάντα θα στοιχειώνουν το μυαλό μας. Με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica και lounge ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς bossa nova και Swing ρυθμούς που ανεπαίσθητα θα οδηγήσει τους ακροατές να λικνιστούν αιθέρια! Στις ζωντανές τους εμφανίσεις αυτό που θα αντικρίσει ο ακροατής είναι άρτιες ερμηνείες και προσεγμένη σκηνική παρουσία ενώ το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει αποκλειστικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών διασκευασμένα μέσα από το δικό τους προσωπικό πρίσμα που σαν στόχο έχει την ποιοτική διασκέδαση.

Τον Σεπτέμβρη του 2017, παρουσίασαν για πρώτη φορά την «Full Band» εκδοχή τους, στις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2017 στην Ξάνθη στην κεντρική σκηνή, με ανανεωμένο ήχο και με νέα μέλη επί σκηνής στην σύνθεση τους! Ο Αναστάσιος Βούκης στα drums και ο Κώστας Κατσαρός στα percussions και στην τρομπέτα.

-Η ένωση των Underhill West με την Νίνα Μαζάνη ξεκίνησε δειλά τον προηγούμενο χειμώνα με συμμετοχές σε ηχογραφήσεις και των δύο, που είχαν ως αποκορύφωμα την συμμετοχή της Νίνας στον προσεχή νέο δίσκο των Underhill West που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Έκτοτε συνεχίστηκε δυναμικά καθ’ όλη την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού με κοινά live στην Βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα.

Η Νίνα Μαζάνη έχει χαρακτηριστεί για την μοναδική χροιά της φωνής της, την θεατρικότητα και της εξωστρέφεια της. Σπούδασε θέατρο στην Θεσσαλονίκη και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της συμμετέχει ανελλιπώς σε παιδικά μιούζικαλ. Τα τελευταία δυο χρόνια δραστηριοποιείται στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα τραγουδώντας με επιτυχημένα blues, funk, soul και swing σχήματα. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που έχουν πανευρωπαϊκή πορεία.

Οι Underhill West ξεκίνησαν την πορεία τους το 2005 με ένα ιδιαίτερα προσωπικό στυλ επηρεασμένο από την αγγλόφωνη pop/rock της εποχής και κατέληξαν να αναπτύσσουν τη δική τους καλλιτεχνική αισθητική, με στοιχεία της pop κουλτούρας, της electro, rock, funk μουσικής κατά κύριο λόγο, χωρίς να αποκλείονται και άλλα είδη. Οι Underhill West είναι οι: Μιχάλης Χατζόπουλος (φωνή, κιθάρα), Τάσος Αβραμίδης (τύμπανα, κρουστά). Μαζί τους ο Πασχάλης Παπούδας (μπάσο).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι για την «Αντιγόνη» με τον Γιώργο Φραντζολά στο ΙΘΤΠ

Σκοπός του Λογοτεχνικού αυτού Εργαστηρίου ήταν να αναδείξει το φιλοσοφικό, ψυχολογικό και …