Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Οργανωτική: Συζήτηση για διεξαγωγή του καρναβαλιού την Πρωτομαγιά-Οι στολές θα διατηρηθούν για την επόμενη διοργάνωση

Οργανωτική: Συζήτηση για διεξαγωγή του καρναβαλιού την Πρωτομαγιά-Οι στολές θα διατηρηθούν για την επόμενη διοργάνωση

0

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Οργανωτικής επιτροπής

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής στο δημαρχείο, προκειμένου να συζητηθούν τα ζητήματα που προκαλεί η ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Με προεδρεύοντα τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη και την παρουσία των αντιδημάρχων Φανουράκη, Μπεκήρ ογλού και Αμβροσιάδη ανακοινώθηκε η ματαίωση όλων των διοργανώσεων του δήμου στο πλαίσιο των ΘΛΕ και τέθηκε προς συζήτηση πιθανή διεξαγωγή του καρναβαλιού σε επόμενο χρόνο, μεβολικότερη ημερομηνία την Πρωτομαγιά που είναι τριήμερο. Αυτό βέβαια, όπως επισμάνθηκε, θα συζητηθεί και με διοργανώσεις άλλων πόλεων ώστε να υπάρξει συντονισμός (Πάτρα, Ρέθυμνο). Οι σύλλογοι εμφανίστηκαν αρκετά διστακτικοί ως προς αυτή την πιθανότητα, αλλά το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου την άλλη εβδομάδα.

 

Για την ώρα, όπως ενημέρωσε η δημοτική αρχή, θα διατηρηθεί κάποιες ώρες της ημέρας η μουσική στο κέντρο για να φτιάχνει τη διάθεση των ξανθιωτών και επισκεπτών. Τα ηχεία για την παρέλαση θα μαζευτούν. Οι σύλλογοι αποφάσισαν να ενημερώσουν τα μέλη τους ότι οι στολές θα παραμείνουν για την επόμενη διοργάνωση όποτε και αν γίνει και τέλος διευκρινίστηκε ότι οι απαγορεύσεις αφορούν μόνο τις εκδηλώσεις των δήμων και όχι τις ιδιωτικές.

 

Αναλυτικότερα στο αυριανό φύλλο του “Ε”

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…