Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τοξοτών έκοψε την πίτα του

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τοξοτών έκοψε την πίτα του

0

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και βράβευσε τους διακριθέντες μαθητές

Στις 2 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Κυριακή, ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Τοξοτών Ξάνθης , στην Ταβέρνα ” Τα Τέμπη του Νέστου ” στη Γαλάνη Ξάνθης, τήρησε το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας και παράλληλα βράβευσε ένδεκα (11) νέους από το χωριό αλλά και με καταγωγή από τους Τοξότες που επέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2019 και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Πατέρας της Ενορίας Τοξοτών,  Γεώργιος Βρένος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τοπείρου, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τοπείρου, Μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Π.Π., Μέλη του Συμβουλίου της Τοποπικής Κοινότητας Τοξοτών, εκπρόσωποι Πολιτιστικών, Αθλητικών Συλλόγων, ο κ. Ιωάννη Σπυριδόπουλος,  πολλά μέλη, φίλοι του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί την Εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Αλυσίδα Σουπερ Μάρκετ για την δωροεπιταγή που πρόσφερε στο Σύλλογο, τον κ. Μαυρόπουλο Αναστάσιο, παραγωγό μελιού για την προσφορά του σε μέλι στους επιτυχόντες και για την κλήρωση που έγινε την ημέρα αυτή, καθώς και τον κ. Θεοφυλάκτου Παναγιώτη για την παραχώρηση του καταστήματός του, προκειμένου να γίνει η εκδήλωσή μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση αυτή της βράβευσης των επιτυχόντων έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός από τον Σύλλογο που επιβραβεύει τις επιδόσεις των νεαρών του οικισμού, αναγνωρίζοντας τους κόπους και τις προσπάθειές τους για διάκριση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…