Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης

Με ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης

0

MVP της 23ης αγωνιστικής ψηφίστηκε ο Μουλέν Τιμπό

Ασκήσεις προθέρμανσης, νευρομυική συναρμογή, passing game και pressing καθώς και ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες σε διαφορετικά μεγέθη γηπέδων περιλάμβανε το πρόγραμμα της Xanthi FC για την Τετάρτη.

Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε τομείς της ανασταλτικής λειτουργίας και της επιθετικής ανάπτυξης καθώς και τελειωμάτων φάσεων συνεχίζοντας την προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκτός έδρας. Η Ξάνθη έχει πλέον μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ και θέλει κόντρα στον Ατρόμητο μόνο νίκη για να διατηρήσει κάποιες ελπίδες.

Μία αναμέτρηση την οποία ορίστηκε να διευθύνει ο Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας), με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (ΕΠΣ Κορινθίας), με β’ βοηθό Δημήτρη Φίλο (ΕΠΣ Βοιωτίας), 4ο διαιτητή τον Αριστείδη Βάτσιο (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), διαιτητή VAR τον Πραξιτέλη Ζαχαριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), διαιτητή AVAR Γιώργο Χριστακογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

MVP της Ξάνθης στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία την περασμένη Κυριακή στα Πηγάδια, ψηφίστηκε από τους οπαδούς της ομάδας ο Τιμπό Μουλέν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ντίρεσταμ, ο οποίος εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται ενώ ο Φάκκης που υπέστη διάστρεμμα έκανε θεραπεία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…