
4 φιλέτα γλώσσας
2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
μαϊντανό
λεμόνι
αλάτι και πιπέρι
Βάζουμε το γκριλ να κάψει δυνατά. Στη λαμαρίνα απλώνουμε λαδόχαρτο και βάζουμε πάνω τα φιλέτα πασπαλίζοντας με αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και το ελαιόλαδο και αλείφουμε ομοιόμορφα τα ψάρια.
Τοποθετούμε τη λαμαρίνα περίπου 10 εκατοστά από το γκριλ και ψήνουμε 2-4 λεπτά, να ροδίσουν από πάνω και να ψηθούν ελαφρά. Δε χρειάζεται να τα γυρίσουμε. Σερβίρουμε αμέσως με τις φέτες λεμονιού.