Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Για τη ΣΕΚΑΠ συζήτησαν ο Θ. Καράογλου με τον CEO της JTI

Για τη ΣΕΚΑΠ συζήτησαν ο Θ. Καράογλου με τον CEO της JTI

0

Ο Victor Crespo παρουσίασε τα σχέδια της καπνοβιομηχανίας που αριθμεί 300 εργαζόμενους και συνεισφέρει ετησίως το 2% των συνολικών δημοσίων εσόδων

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, υποδέχθηκε στο Διοικητήριο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της JAPAN TOBACCO INTERNATIONAL κ. Victor Crespo.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η JTI για την αναβάθμιση του εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη που απέκτησε το καλοκαίρι του 2018, τη δημιουργία σύγχρονων γραμμών παραγωγής, τη βελτίωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων και τη συνεργασία της με την τοπική κοινωνία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ο κ. Crespo παρουσίασε στον κ. Καράογλου το μέγεθος της επένδυσης της JΤΙ στην Ελλάδα, ενημερώνοντας πως η εταιρεία αριθμεί 300 εργαζόμενους στη χώρα, συνεισφέρει ετησίως το 2% των συνολικών δημοσίων εσόδων και κατέχει το 27% της αγοράς καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) σημείωσε πως η επένδυση της Japan Tobacco International στην Ελλάδα καταδεικνύει τη δυναμική εποχή στην οποία εισέρχεται η Βόρεια Ελλάδα. Όπως ανέφερε: “Το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) βρίσκεται δίπλα και στηρίζει κάθε επενδυτική πρωτοβουλία που βάζει την εθνική μας οικονομία σε αναπτυξιακή τροχιά”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χαμόγελα και προσμονή στη φωταγώγηση του Κολυμβητηρίου

Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου και την έναρξη λειτουργίας …