Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μετά τη θύελλα του υποβιβασμού τώρα προετοιμασία για τον Ολυμπιακό

Μετά τη θύελλα του υποβιβασμού τώρα προετοιμασία για τον Ολυμπιακό

0

Βραβεύτηκε ο MVP με τον ΟΦΗ Φοσέ

Μετά το ρεπό της Δευτέρας , την κοπή της βασιλόπιτας αλλά και την απειλή του άμεσου υποβιβασμού, η ομάδα της Ξάνθης επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων το πρωινό της Τρίτης.

Παίκτες και προπονητικό team ξεκίνησαν την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό (19:30) για την 22η αγωνιστική της Superleague 1. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων λόγω καρτών, Δήμου Μπαξεβανίδη και Μεχντί Τερκί, ενώ ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Ντίρεσταμ – Γκαργκαλατζίδης. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε ασκήσεις σε δύο υποομάδες με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον ΟΦΗ να ακολουθούν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Για δεύτερη φορά MVP ο Φοσέ

O Jordan Faucher ψηφίστηκε από τους φιλάθλους MVP της 21ης αγωνιστικής, με τα δύο γκολ που έβαλε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ να χαρίζουν έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα. Ο Γάλλος επιθετικός παρέλαβε την Τετάρτη το βραβείο του απ’ την ακαδημία της Ασπίδας Ξάνθης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις αλλά και να ακούσουν μερικές πολύτιμες συμβουλές από τον παίκτη  του ΑΟ ΞΑΝΘΗ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …