Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με βραβεύσεις και χαμόγελα έκοψαν την πίτα τους οι Robospecialists

Με βραβεύσεις και χαμόγελα έκοψαν την πίτα τους οι Robospecialists

0

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή

Σε ζεστό και ευχάριστο κλίμα, παρουσία πολλών φίλων και θεσμικών εκπροσώπων έκοψε τη φετινή πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο σύλλογος Ρομποτικής, Μαθηματικών, Φυσικής και Τεχνολογίας Ξάνθης Robospecialists, την Κυριακή το μεσημέρι.

Η πρόεδρος Μαρία Γκαγκώνη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό εκπροσώπων τοπικών αρχών. Ακολούθησε η απονομή επαίνων και ευχαριστιών σε διακριθέντες προπονητές και μαθητές για τη συμμετοχή τους σε τοπικές, εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις. Ακόμη, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στη θεατρική ομάδα των Έντιμων Απατεώνων για το φιλανθρωπικό τους έργο.

Τα βραβεία

-Στον εκπαιδευτή και προπονητή Γιάννη Παναγιώτη, φοιτητή στο τμήμα Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΠΘ που κατέκτησε με την ομάδα Δημοτικού “Robospecialists 1” την 1η θέση στον περιφερειακό διαγωνισμό ΑΜΘ και την 2η στον πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο 2Χ2»  στης WRO Hellas στην Αθήνα το 2019.

-Στον εκπαιδευτή και προπονητή, Βασίλη Κόκκινο φοιτητή στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ, για τις συμμετοχές του ως παγκόσμιος κριτής στην κατηγορία ρομποτικού ποδοσφαίρου “Football” στην παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas στην Ινδία 2016, στην Κόστα Ρίκα 2017, στην Ταϋλάνδη 2018 και στο Gyor της Ουγγαρίας 2019.

-Στον εκπαιδευτή και προπονητή Μιχαήλ Λίτσο, φοιτητή του τμήματος Η/Μ και Μ/Υ του ΔΠΘ για τη συμμετοχή του 2η χρονιά στον Διαγωνισμό Διαστημικής Can Sat, που ανάμεσα σε 56 ομάδες, η ομάδα του Curious Spinner πέρασε στην 10άδα και κατέβαλαν την 3η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής Cat Sat in Greece στην Αθήνα 2019.

-Στον μαθητή του συλλόγου Ρομποτικής Σπύρο Γαλανόπουλο που κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό ΙΜΟ 2019 στο Bath του UK και ασημένιο μετάλλιο στο διαγωνισμό ΒΜΟ 2019 του Chinisaou της Μολδαβίας.

-Στο μαθητή του συλλόγου Ρομποτικής Απόστολο Καπουσούζη για τη συμμετοχή του για 2η χρονιά με την Εθνική Ρομποτική Ελλάδος στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής της FIRST Global που διεξήχθη στο Ντουμπάι 24-27 Οκτωβρίου 2019. Η ομάδα του κατέβαλε 3η θέση στην κατασκευή του ρομπότ και 6η θέση παγκοσμίως σε 190 χώρες.

-Στους μαθητές και προπονητές του Διαγωνισμού Διαστημικής Can Sat in Greece 2018-2019 με την ομάδα Curious Spinner που κατέλαβαν την 3η θέση πανελληνίως τον Απρίλιο του 2019. Μαθητές: Ελένη Αβραμίδου- Μπαρτού Μαμούτ- Μιχάλης Σπηλιώτης- Κυριάκος Τσαντίδης- Παναγιώτης Τσίλογλου. Προπονητές: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Μιχαήλ Λίτσος.

Ακόμη, με ειδική βράβευση ο σύλλογος συνεχάρη για την επτάχρονη πορεία της τη θεατρική ομάδα «Έντιμοι Απατεώνες» για το φιλανθρωπικό της έργο στηρίζοντας εμπράκτως τις Κοινωνικές Δομές της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…