Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ορκίστηκε η νέα Γενική Γραμματέας του δήμου

Ορκίστηκε η νέα Γενική Γραμματέας του δήμου

0

Επιλογή Τσέπελη ένα νέο πρόσωπο η Σοφία Ψωμά

Συγκίνηση, ευχές και δεσμεύσεις για συνεργασία με στόχο την επιτυχία

Την Παρασκευή το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο η ορκωμοσία της νέας Γενικής Γραμματέως του δήμου, κυρίας Σοφίας Ψωμά.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, στελέχη του δήμου και βέβαια συγγενείς και φίλοι της νέας Γραμματέως.

Υπογραφή της απόφασης από το δήμαρχο Μ.Τσέπελη

Η τελετή

Πριν την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη, αυτός μίλησε για λίγο, για τη σοβαρότητα του θεσμού, για την επιλογή του στο πρόσωπο της Σοφίας Ψωμά και τόνισε χαρακτηριστικά ότι στόχος του είναι να αξιοποιεί τα νέα άτομα που διαθέτουν γνώσεις και διάθεση για προσφορά, όπως και ο ίδιος αξιοποιήθηκε σε νεαρή ηλικία από τον Φίλιππο Αμοιρίδη.

Επεσήμανε πως όλοι κρινόμαστε από το έργο κυρίως και όχι τόσο από την ηλικία. Γι’ αυτό και ο ίδιος προχώρησε στο συγκερασμό παλαιών και νέων συνεργατών.

Τέλος, ευχαρίστησε την κυρία Ψωμά για την αποδοχή της πρότασης, τη διαβεβαίωσε ότι με εργατικότητα και καλή διάθεση εργαζόμενη θα πετύχει στην αποστολή της.

Από την πλευρά της η κυρία Ψωμά ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την τιμή της επιλογής της και διαβεβαίωσε πως με τη στήριξη των δημοτικών συμβούλων, αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου, θα προσπαθήσει να φανεί αντάξια του ρόλου και της αποστολής που της έχει ανατεθεί.

Τέλος η κα Ψωμά ευχαρίστησε τον σύζυγό της, την οικογένεια Ρούφου για την αμέριστη στήριξή τους και την οικογένειά της.

Η όλη εκδήλωση ήταν φορτισμένη συναισθηματικά αλλά και χαρούμενη για το γεγονός ότι μια νέα Ξανθιώτισσα, Οικονομολόγος, αναλαμβάνει ένα ιδιαίτερα τιμητικό αλλά και με ευθύνες αξίωμα στον δήμο.

Όλοι δε της ευχήθηκαν και την συνεχάρηκαν, βέβαιοι πως παρά το νεαρό της ηλικίας της θα τα καταφέρει.

Γ.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…