Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ανείπωτη τραγωδία στην Εγνατία: Δυο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Ανείπωτη τραγωδία στην Εγνατία: Δυο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

0

Σοβαρά τραυματίστηκαν ο σύζυγος της γυναίκας και τα δύο τους παιδιά, όταν το ΙΧ που επέβαιναν συγκρούστηκε με νταλίκα, η οποία είχε σταθμεύσει στη ΛΕΑ

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εγνατία οδό, κοντά στα διόδια του Ιάσμου, (ύψος Αμαξάδων), όταν ΙΧ που μετέφερε ολόκληρη οικογένεια, συγκρούστηκε με νταλίκα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους μία 39χρονη και ο 26χρονος αδελφός της. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ακόμη ο 43χρονος σύζυγός της που οδηγούσε καθώς και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, που μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο ατύχημα είχε ξανθιώτικες πινακίδες, καθώς η καταγωγή της οικογένειας ήταν από το δήμο Ιάσμου, αλλά έμεναν σε οικισμό πέριξ της Ξάνθης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «την 28-12-2019 και ώρα 15.30, στην Εγνατία Οδό  Κομοτηνής – Ξάνθης (Χ/Θ 547), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός και επέβαιναν άλλοι τέσσερις ημεδαποί, μία 39χρονη, ένας 26χρονος και δύο ανήλικα (11 και 14 ετών), προσέκρουσε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) με οδηγό 32χρονο αλλοδαπό, το οποίο βρισκόταν σε στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα η 39χρονη και ο 26χρονος, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν ο 43χρονος και τα δύο ανήλικα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…