Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ματαιώθηκε το φιλικό Ξάνθης-Ορφέα λόγω κακοκαιρίας

Ματαιώθηκε το φιλικό Ξάνθης-Ορφέα λόγω κακοκαιρίας

0

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες

Σύντομες ήταν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης που επέστρεψαν την Παρασκευή το απόγευμα στις προπονήσεις μετά από διήμερη ξεκούραση και αποφόρτιση. Τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και προσωπικό συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο, στις πρώτες τους ασκήσεις για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για το εντός έδρας παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λάρισα στον πρώτο αγώνα του 2020.

Ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς επιστρέφει στη διάθεση της ομάδας μετά την απουσία του στην αναμέτρηση της Τρίπολης, ενώ ο Χρήστος Λισγάρας που είχε συμπληρώσει κίτρινες κάρτες θα απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (19η αγωνιστική) . Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Γκαργκαλατζίδης, Ντίρεσταμ.

Το Σάββατο συνεχίστηκε η προετοιμασία με πρωινές ασκήσεις και έμφαση στην τακτική. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με ενδυνάμωση, τρέξιμο και ασκήσεις υποομάδων πέντε εναντίον δύο, στη συνέχεια ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε τομείς της τακτικής χρησιμοποιώντας χώρους μικρότερων διαστάσεων.  Για την Δευτέρα είχε προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Ορφέα στο προπονητήριο της ομάδας, όμως αυτό αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…