Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Ξάνθη θέλει νίκη το Σάββατο με την ΑΕΚ

Η Ξάνθη θέλει νίκη το Σάββατο με την ΑΕΚ

0

Επιστρέφει ο Μπαξεβανίδης!

«Κάντε το όπως στον πρώτο γύρο» θα είναι το μότο της ομάδας της Ξάνθης το Σάββατο απέναντι στην ΑΕΚ, τότε που η ομάδα μας είχε αιφνιδιάσει το πανελλήνιο παίρνοντας τη νίκη στο ΟΑΚΑ με 2-1.

Τώρα στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Superlegue, υποδεχόμαστε την ΑΕΚ στην Ξάνθη, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Και οι δύο ομάδες άλλαξαν προπονητή, η ΑΕΚ έχει κερδίσει αρκετό από το χαμένο έδαφος και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ξάνθη με τη φόρα που είχε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, παρά τα άσχημα στη συνέχεια αποτελέσματα, βρίσκεται στην 6η, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την αυριανή αντίπαλό της και με μία νίκη την ξεπερνά.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με ανάλυση βίντεο, ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης, νευρομυικό συντονισμό, παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική το πρωινό της Τετάρτης .

Την Πέμπτη ο Γιώργος Παράσχος και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στους ποδοσφαιριστές ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα στις ασκήσεις τακτικής που κάλυψαν το μεγαλύτερο χρονικό εύρος. Γρήγορη εναλλαγή στο παιχνίδι, passing game και τελειώματα φάσεων ήταν οι υπόλοιποι τομείς που δούλεψε η ομάδα.

Οι τραυματίες Γκαργκαλατζίδης και Ντίρεσταμ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται από τον προπονητή, ενώ φαίνεται πως επιστρέφει ο αρχηγός Δήμος Μπαξεβανίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…