Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Αποκεντρωμένη δικαίωσε την υπάλληλο του δήμου Τοπείρου που επικαλέστηκε δυσμενή μεταβολή

Η Αποκεντρωμένη δικαίωσε την υπάλληλο του δήμου Τοπείρου που επικαλέστηκε δυσμενή μεταβολή

0
dimarxio_topeirou-empros

«Σκληρό ροκ» υπόσχεται στο δήμαρχο ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων, που τον κατήγγειλε για εκδικητική μετάθεση σε υπηρεσία λόγω των εκλογών

Για τη δικαίωση υπαλλήλου του δήμου Τοπείρου από την αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, πληροφορεί ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων, με ευθεία επίθεση στο δήμαρχο Θωμά Μίχογλου. Ο Σύλλογος είχε καταγγείλει δημόσια τον δήμαρχο για εκδικητική δυσμενή μεταβολή και μετάθεση, επειδή ο σύζυγός της ήταν υποψήφιος με άλλο συνδυασμό στις εκλογές. Ο κ. Μίχογλου είχε απορρίψει επίσης με δημόσια δήλωση τους ισχυρισμούς, κατηγορώντας τον τρόπο που προσωπικά ο πρόεδρος Δημήτρης Γαλανόπουλος ασκεί την συνδικαλιστική του δράση.

Στην ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος, με αφορμή την απόφαση της ΑΔΜΘ αναφέρει: «Θωμά τα ‘μαθες τα νέα, η Αποκεντρωμένη απάντησε….. υπέρ της υπαλλήλου και τη δικαιώνει για δεύτερη φορά! Και τώρα ….που όπως μας γράφατε με βαρύγδουπες λέξεις ότι « τηρείτε με θρησκευτική ευλάβεια τα καθήκοντά σας» …τι  θα μας πεις, εμάς τους αυτόκλητους σωτήρες σε ρόλους υπερηρώων  προστατών; Σε άλλες περιπτώσεις θα σας ευχόμασταν…περαστικά . Στην συγκεκριμένη, όχι μόνο δεν θα το κάνουμε αλλά θα αρχίσουμε το σκληρό rock για να ασκήσουμε στην πραγματικότητα το  ρόλο μας πιο πολύ ως συνάδελφοι παρά ως συνδικαλιστές …. Εμείς μπουχτίσαμε κ. Μίχογλου από ψευτοδημοκράτες  αυτοδιοικητικούς που μόλις πάρουν το αξίωμα αυτοχρίζονται επίγειοι θεοί . Σας ευχαριστούμε κ. Μίχογλου που για ακόμη μία φορά μας δικαιώσατε με τις «σύννομες» διοικητικές πρακτικές και έχετε στο νου σας ότι ενός κακού μύρια έπονται….το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …