Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Για δεύτερη θητεία πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης ο Δημήτρης Λουρίκας

Για δεύτερη θητεία πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης ο Δημήτρης Λουρίκας

0
lourikas dimitris kontino

Σε ειδική συνεδρίαση εξελέγησαν τα μέλη του νέου Προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής και του Προεδρείου της Αντιπροσωπείας του Τμήματος

Με την επανεκλογή του Δημήτρη Λουρίκα στη θέση του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Περιφερειακού Τμήματος Θράκης για 2η συνεχόμενη θητεία, των μελών και του νέου Προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής και του Προεδρείου της Αντιπροσωπείας του Τμήματος, ολοκληρώθηκε η ειδική εκλογική συνεδρίαση του οργάνου τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στην Κομοτηνή.

Σε χρόνο ρεκόρ για τα εκλογικά δεδομένα του, το ΤΕΕ – Θράκης αποκτά νέα όργανα διοίκησης για την επόμενη περίοδο. Σημειώνεται ότι, ιστορικά, η συγκρότηση των οργάνων διοίκησης του ΤΕΕ –Θράκης απαιτούσε πολλαπλές συνεδριάσεις και χρονικό διάστημα πολλών μηνών για να ολοκληρωθεί, κάτι που για πρώτη φορά συνέβη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Μετά την εκλογή των οργάνων διοίκησης του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ – Θράκης Δημήτρης Λουρίκας δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε την εκλογή των οργάνων διοίκησης του ΤΕΕ μέσα σε χρόνο ρεκόρ στην ιστορία του ΤΕΕ – Θράκης για να δώσουμε μήνυμα ενότητας και δουλειάς. Το ΤΕΕ και ο τεχνικός κόσμος της χώρας θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν τον τόπο σε τροχιά ανάπτυξης. Ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από την κρίση της τελευταίας δεκαετίας, να δημιουργήσουμε νέες υπηρεσίες προς τους πολίτες και τους μηχανικούς.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας δημιουργεί η εκ νέου έκφραση εμπιστοσύνης των συναδέλφων, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, διάθεση, συνέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό να υπηρετούμε το συμφέρον του κλάδου και του τόπου μας. Οι Έλληνες Διπλωματούχοι Μηχανικοί έχουμε την επιστημονική γνώση και τα επαγγελματικά εφόδια για να δώσουμε την αναπτυξιακή ώθηση που χρειάζεται η χώρα, διότι πραγματική ανάπτυξη χωρίς μηχανικούς δεν μπορεί να υπάρξει.

Οι εποχές είναι σίγουρα δύσκολες. Όμως υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα».

Με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, η συγκρότηση των νέων Οργάνων Διοίκησης του ΤΕΕ-Θράκης για την τετραετία 2020 – 2024 έχει ως κάτωθι :

-Πρόεδρος : Δημήτριος Λουρίκας Πολιτικός Μηχανικός

-Αντιπρόεδρος : Μιχαήλ Κούγκουλος Πολιτικός Μηχανικός

-Γ. Γραμματέας : Αδαμάντιος Παπαδόπουλος Μηχανολόγος Μηχανικός

Μέλη Διοικούσας :

– Βασίλειος Ασημίδης Πολιτικός Μηχανικός

– Γεώργιος Λυπηρίδης                     Πολιτικός Μηχανικός

– Πολυζώης Παρασκευόπουλος Πολιτικός Μηχανικός

– Βασίλειος Πολιτειάδης Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης

– Τριαντάφυλλος Σφυρής Πολιτικός Μηχανικός

– Αλεξάνδρα Τριμίντζιου Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης

Στο Προεδρείο της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θράκης εξελέγησαν :

-Πρόεδρος : Ζωή Κοσμίδου Πολιτικός Μηχανικός

-Αντιπρόεδρος : Βλασάκης Καλεντζίδης Χημικός Μηχανικός

-Γ. Γραμματέας : Ηλίας Παπασταυρινίδης Αρχιτέκτονας Μηχανικός

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

31 νέα κρούσματα στην Ξάνθη την Κυριακή

3.823 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα. 96 νέοι θάνατοι. Φτάνουν τις 18.000 τα θύματα τ…