Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επίσκεψη των παικτών στο πρώην Ψυχολογικό με δώρα

Επίσκεψη των παικτών στο πρώην Ψυχολογικό με δώρα

0

Το βραβείο του MVP στον Καμαρά από τα χέρια του δημάρχου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η ξανθιώτικη ομάδα επισκέφθηκε το ΑΜΕΑ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΞΑΝΘΗΣ (πρώην Ψυχολογικό Κέντρο) μοιράζοντας δώρα στους τροφίμους ευχόμενη “καλές γιορτές”. Η Xanthi FC δέχθηκε την φιλοξενία και την χαρά του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης με την Διοίκηση του Παραρτήματος Ξάνθης να ευχαριστεί την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές για την επίσκεψη και για τις στιγμές χαράς και τα δώρα που πρόσφεραν στα παιδιά.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας που αποτελούνταν από τον team manager Κώστα Τσαλίκη και τους ποδοσφαιριστές Δήμο Μπαξεβανίδη, Χρήστο Λισγάρα, Στέλιο Μαλεζά, Πάμπλο Ντε Λούκας, Μεχντί Τερκί, Βασίλη Φασίδη, Παναγιώτη Σταθάκη, Ένζο Ρενέλα, Ζεάν Μαριέντος και Κασά Καμαρά είχε την ευκαιρία να περάσει όμορφες και διαφορετικές στιγμές από την καθημερινότητα των προπονήσεών της, δεχόμενη τη θετική ενέργεια και τις ευχές για επιτυχίες στα αμέσως επόμενα παιχνίδια.

Φέτος μάλιστα, υπήρξε η ιδιαιτερότητα της βράβευσης του MVP του εντός έδρας αγώνα της ομάδας με την ΑΕΚ, Κασά Καμαρά. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παρέλαβε το βραβείο της διάκρισής του από τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη, ο οποίος στη σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του αναφέρθηκε στην πολυετή και ταυτόχρονα πολυσχιδή προσφορά της ξανθιώτικης ομάδας στην τοπική κοινωνία, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Ξάνθης είναι δίπλα στις προσπάθειές της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…