Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με υποβιβασμό κινδυνεύουν Ξάνθη και ΠΑΟΚ αν αποδειχθούν οι κατηγορίες για κοινή ιδιοκτησία

Με υποβιβασμό κινδυνεύουν Ξάνθη και ΠΑΟΚ αν αποδειχθούν οι κατηγορίες για κοινή ιδιοκτησία

0

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ξάνθη: «Πανόπουλος-Συγγελίδης θα διαφυλάξουν το όνομά τους»

Θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει με τις αποκαλύψεις περί ιδιοκτησίας των εγκαταστάσεων της από εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη πήρε η Ξάνθη, χωρίς να μπαίνει στην ουσία των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ξάνθης περιορίζεται στην προαναγγελία ότι οι Χρ. Πανόπουλος και Π. Συγγελίδης θα κινηθούν νομικά για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα από το κανάλι One Channel και που αναφέρεται στους επιχειρηματίες κ. Χρήστο Πανόπουλο και κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη “μεγαλομετόχους”, ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ, οι τελευταίοι θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους».

Το κανάλι One Channel συμφερόντων Μαρινάκη αποκάλυψε στοιχεία για την αγορά των εγκαταστάσεων της Ξάνθης από συγγενικό πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη, που είχε συμμετοχή και στην αγορά της ΣΕΚΑΠ από τον Ελληνορώσο επιχειρηματία. Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες ότι οι δύο ομάδες, Ξάνθη και ΠΑΟΚ, έχουν κοινή ιδιοκτησιακή σχέση κινδυνεύουν με υποβιβασμό!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την Τετάρτη το παιχνίδι Κυπέλλου του ΑΟΞ με τον Ιωνικό στα Πηγάδια

Στα δέκα ευρώ η τιμή των μεμονωμένων  εισιτηρίων Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στ…