Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με 2.000 οπαδούς έρχεται στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός!

Με 2.000 οπαδούς έρχεται στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός!

0

Πειθαρχική δίωξη κατά του Σάββα Θεοδωρίδη μετά το μένος κατά της Ξάνθης

Μετά το σοκ της ήττας από τον Απόλλωνα Λάρισας την Τετάρτη στον αγώνα Κυπέλλου, η ομάδα της Ξάνθης επέστρεψε στη βάση της και στην προετοιμασία για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Η Ξάνθη θα αγωνιστεί ως οικοδέσποινα για 4η φορά φέτος, υποδεχόμενη τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στις 20.00 και προσδοκά να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τις τρεις διαδοχικές ήττες, στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, αλλά και στο Κύπελλο, που έχουν ρίξει το ηθικό της ομάδας.

Πρόβλημα με κάρτες έχει ο Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς που συμπλήρωσε 4 κίτρινες, και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής εκτός έδρας με τη Λαμία. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Δήμος Μπαξεβανίδης.

Η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης περιλάμβανε αμυντική / επιθετική τακτική και τελειώματα φάσεων μέσα από ένα εύρος διαφορετικών ασκήσεων αυξημένης έντασης. Πέρα του Μπαξεβανίδη (ατομικό), ο Κίκο Ραμίρεθ δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αναμένεται να έχει την υποστήριξη περισσότερων από 2.000 οπαδών του στο παιχνίδι του Σαββάτου ενώ τα εισιτήρια που αναλογούν στους «ερυθρόλευκους», αναμένεται να εξαντληθούν. Η προπώληση συνεχίζεται και τα εναπομείναντα διατίθενται μέσω διαδικτύου, για τη Θύρα Δ (20€) και για τη Θύρα Γ1 (25€).

Ωστόσο το κλίμα του αγώνα ήρθε να δυναμιτίσει ο επίτιμος Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος επιτέθηκε με σφοδρότητα, με επίσημη γραπτή δήλωσή του, κατά της Ξάνθης, της ΕΠΟ και του ΠΑΟΚ.

Πειθαρχική δίωξη κατά του Σάββα Θεοδωρίδη για εμπρηστικές δηλώσεις κατά της ΠΑΕ Ξάνθης

Οι νέες εμπρηστικές δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη κατά πάντων, προκάλεσαν την κινητοποίηση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα προκάλεσαν , που του άσκησε πειθαρχική δίωξη.Με βάση το άρθρο 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα αναφορικά με «Δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων» ο Ολυμπιακός, κινδυνεύει με πρόστιμο 10.000-40.000 ευρώ, ενώ εφόσον κριθεί επιβαρυντική περίπτωση, το πρόστιμο ενδέχεται να φτάσει και τις 50.000 ευρώ.

Είχε πει μεταξύ άλλων ο Σάββας Θεοδωρίδης: «Χρειάζεται θράσος η Ξάνθη, η πιο ευνοημένη διαιτητικά ομάδα του πρωταθλήματος, να βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ, την οποία θυμήθηκε τρεις ημέρες μετά την διεξαγωγή του και ενώ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.  Μία ομάδα που ήταν παντελώς άφωνη από πέρσι, όταν ο κ. Πανόπουλος είχε εμφανιστεί στο ξενοδοχείο της Ξάνθης και πάλι ακριβώς πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να δώσει πριμ. Τι αστρική σύμπτωση λοιπόν, η εξαφανισμένη επί ένα χρόνο Ξάνθη, να εμφανίζεται και πάλι τώρα. Πολλές οι «συμπτώσεις», όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται και όσα «σσσσσσσς» και να κάνετε, δεν μπορεί σύντομα θα καταλάβουν και οι Αρχές.  Μιας λοιπόν και εμφανίστηκε τώρα, η λεγόμενη διοίκηση της Ξάνθης γιατί δεν κάνει λόγο και για την ταμπακέρα. Αλήθεια, γιατί δεν μας λένε ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ομάδας; Κάποια στιγμή θα σας τελειώσουν οι Μελιόπουλοι και οι Φασίδιδες και το χειρότερο είναι ότι θα έχετε ρεζιλέψει τον περήφανο θρακιώτικο λαό. Ένα πράγμα θα πω, μετά από τα αίσχη που έγιναν την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει να προσέξουν ο κ. Γραμμένος του ΠΑΟΚ ή «β’» και ο κ. Περέιρα. Τους καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους για το τι θα γίνει στην Ξάνθη…»

Άμεσα απάντησε η ΠΑΕ Ξάνθης στην επίθεση αυτή με μια λιτή ανακοίνωση: «Ας μας απαντήσει ο κ. Θεοδωρίδης ή η ίδια εταιρεία, ότι εκπροσωπεί επίσημα την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τότε θα του δοθούν επίσημα όλες ανεξαιρέτως οι απαντήσεις. Καλή συνέχεια κ. Θεοδωρίδη. Αναμένουμε».

Τη δική του θέση έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο Πρόεδρος του ΑΟΞ κ. Άρης Πιαλόγλου διαψεύδοντας δήλωση που είχε κάνει σε ιστοσελίδα : «Σε διαδικτυακό site φαίνεται ότι έδωσα συνέντευξη. Όλα όσα αναγράφονται καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα και με τις θέσεις μου. Την μοναδική δήλωση την οποία έκανα, ήταν ότι οι θέσεις του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ έχουν εκφραστεί μέσα από το Δελτίο Τύπου. Αυτό γίνεται διαχρονικά, τα τελευταία 30 χρόνια, κι αυτό θα συνεχίσει να γίνεται. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο αυτής

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Διαφωνίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…