Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η ισοπαλία στα Πηγάδια έφερε νέο γύρο αντιπαράθεσης με τον Ολυμπιακό

Η ισοπαλία στα Πηγάδια έφερε νέο γύρο αντιπαράθεσης με τον Ολυμπιακό

0

Βροχή οι ανακοινώσεις μεταξύ της ΠΑΕ Ξάνθη και του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά

Μετά τον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη, τη σκυτάλη πήρε ο αντιπρόεδρος  της κόκκινης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς με σκαιότατη επίθεσης κατά της ομάδας της Ξάνθης.

Η απώλεια των δύο βαθμών στα Πηγάδια φαίνεται ότι στοίχισε πολύ στον Ολυμπιακό που με νέες εμπρηστικές δηλώσεις σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της τοπικής ομάδας, έδωσε συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο κ. Καραπαπάς μετά το τέλος του παιχνιδιού σε δηλώσεις του έκανε λόγο για εξευτελισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε κάλεσμα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά και το υπουργείο Αθλητισμού να αποκαλύψει τον όνομα του χρηματοδότη των Ξάνθης και Βόλου. Δήλωσε μεταξύ άλλων: ««Δεν είναι σημερινό το ζήτημα, όλο το χρόνο έχουμε αντιληφθεί όλοι ότι ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να είναι κακός σε ένα παιχνίδι και βλέπετε πως κάθε Κυριακή αντιμετωπίζουμε το ίδιο φαινόμενο. Σήμερα χάθηκε το VAR, όλως περιέργως δεν υπήρχε πουθενά. Υπήρχε μια φάση με τον Ελ Αραμπί και δεν είδαμε κανένα VAR να ασχολείται, σε άλλα παιχνίδια για να μετρήσει ένα δικό μας γκολ βλέπουνε πέντε και έξι φορές το VAR.
Η ουσία είναι μία. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε αληθινά και να μην υπάρχουν πια μισόλογα. Η αλήθεια πως ζούμε σε ένα ποδόσφαιρο που έχει ξεφτιλιστεί παντελώς, έχουν φέρει οι άνθρωποι της ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο κ. Γραμμένος, ο οποίος κατά δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ είναι υπάλληλός του, έχουν φέρει έναν άνθρωπο που λέγεται Περέιρα, μπορείτε να ρωτήσετε εμάς που έχουμε πορτογαλική παροικία, ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Περέιρα και τι έχει κάνει στην Πορτογαλία σαν διαιτητής και τι εξυπηρετούσε εκεί. Πρέπει και η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Αθλητισμού και οι υπόλοιποι, η ΕΕΑ, να ασχοληθούν σοβαρά. Κυρίως με το φαινόμενο που όλη η Ελλάδα ξέρει και κανείς δεν μιλά για αυτό.
Ξέρετε εσείς ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης; Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Βόλου; Δεν ξέρετε; Γιατί όλη η Ελλάδα λέει και γράφει ότι έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Όλη η Ελλάδα λέει ότι αυτές οι δύο ομάδες έχουν εξαγοραστεί από τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν το λέτε με το όνομά του. Να βγουν να μας πουν, ποιος είναι αυτός που βάζει τα χρήματα στην Ξάνθη και ποιος στον Βόλο. Πόσο αγόρασαν τις μετοχές; Σε ποια εταιρία ανήκουν;
Από εδώ και πέρα θα τα λέμε με το όνομά τους και ας κάνουν όσες διώξεις θέλουν, έχουν ξεφτιλίσει το ποδόσφαιρο. Βλέπετε πρώτα απ’ όλα ότι διώκονται μόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Γιατί; Γιατί λέμε την αλήθεια, λέμε κάθε Κυριακή αυτό που συμβαίνει. Και πρέπει να μας διώκουν. Κανείς άλλος δεν διώκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Η ΠΑΕ Ξάνθη μετά τα παραπάνω, απάντησε στον κ. Καραπαπά ως εξής:

ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Κύριε Καραπαπά είναι πολύ έξυπνο το τρυπάκι σας να βγαίνετε και να λέτε: «Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης; Όλη η Ελλάδα λέει ότι έχει εξαγοραστεί από τον ΠΑΟΚ». Είσαστε πραγματικά ένα ωραίο παιδί, ευθυτενές, όμορφο, ας έχετε όμως και τα «g…» να βγείτε να πείτε όχι αυτό το οποίο λέτε «όλη η Ελλάδα λέει», αλλά το εξής πολύ απλό και εύκολο και εκτιμητέο, όχι από τα 4 εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και από τα 8 εκατομμύρια Ελλήνων φιλάθλων, αν υπάρχουν. Για να μη παίζουμε λοιπόν κύριε Καραπαπά, η δήλωση σας θα έπρεπε να είναι: «Εγώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καραπαπάς δηλώνω ότι η Ξάνθη ανήκει στον ΠΑΟΚ» έτσι απλά σταράτα, αντρίκια και επαγγελματικά.

Το που ανήκει η Ξάνθη το γνωρίζετε και μέσω των οργάνων, αν δε το γνωρίζετε μπορείτε να το μάθετε σε δύο λεπτά χωρίς τους φαμφαρονισμούς που κάνετε. Έτσι εύκολα και απλά σε δύο λεπτά. Και έχετε όλους τους τρόπους να το κάνετε. Μάθετε λοιπόν από αυτά τα όργανα, που ανήκει η Ξάνθη (πράγμα που ήδη το γνωρίζετε) και εν συνεχεία βγείτε με ολοσέλιδες καταχωρίσεις και ενημερώστε το φίλαθλο ελληνικό κοινό.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα λεγόμενα σας δεν μας αφορούν, αλλά εσείς ξέρετε, μπορεί και για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρετε, να μην κέρδισε ο Ολυμπιακός την Ξάνθη. Εσείς το ξέρετε καλύτερα».

PS1: Αναμένουμε την ξεκάθαρη συγκεκριμένη δήλωση σας που αφορά την Ξάνθη.

PS2: Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας που ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που την εκπροσωπεί στην Ευρώπη και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο και πιστεύουμε ότι όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως χρωμάτων, πρέπει να είναι δίπλα και υποστηρικτές του σε αυτή την προσπάθεια. Αντίθετα κύριε Καραπαπά, επιτρέψτε μας να σας πούμε, ότι οι δηλώσεις που κάνατε και που αφορούν την Ξάνθη, δεν σας τιμούν.»

Παράλληλα η ΠΑΕ Ξάνθης διαμαρτυρήθηκε με νέα ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ για τη μονομερή προβολή των απόψεων του Ολυμπιακού: Κύριοι της ΕΡΤ, Κύριε Λυκουρόπουλε, Η ελληνική δημόσια τηλεόραση ανήκει σε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως χρωμάτων και οικονομικής δυναμικής. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα, μα κανένα, να προβάλλετε τις θέσεις μιας ΠΑΕ και να μην προβάλλετε τις θέσεις της θιγόμενης ΠΑΕ. Καλή συνέχεια στην αντικειμενική ενημέρωση που κάνετε προς το ελληνικό φίλαθλο κοινό.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …